lauantai 28. toukokuuta 2016

Aleksiinan PÄÄSYKOEREISSULLA

Nyt voin viimeinkin sanoa olevani lomalla! Pari viimeistä päivää onkin mennyt ihan vain toipumisessa urakasta Netflixin sekä juhlajärjestelyjen parissa. Tunnen vieläkin olevani äärimmäisen väsynyt, mutta eiköhän tämä lomafiilis ala pikkuhiljaa voittaa.

Lähdettiin siis tiistaina Helsinkiin ja junamatkan olin suunnitellut vielä hyödyntäväni vikoihin lukemisiin. Olin päättänyt, että perille saapuessa en enää avaisi kirjoja tai muistiinpanoja kertaakaan, vaan silloin kaikki mahdollinen olisi jo tehty. Vikan päivän rentoutuminen olikin paras valinta, sillä en ehtinyt jännittää koetta lähes ollenkaan ja ajatukset sai siirrettyä hetkeksi muualle esineoikeuden käsitteistä sekä ulosottokaaresta. Ehdittiin viettää huiput pari päivää Helsingissä, joka on kyllä ehdottomasti lempikaupunkini Suomessa.

Mutta itse asiaan eli pääsykokeisiin. On todella vaikeaa arvioida itse osaamista kokeessa: ei se mielestäni surkeasti mennyt (toivottavasti) mutta ei nyt varmalla tiedollakaan. Aika ihme on, jos pääsen nyt ensimmäisellä hakukerralla sisään, sillä taso on niin huikean kova. Se on kuitenkin tieto, jota saan odotella heinäkuuhun asti. Pääasia, että koe on ohi!

touko11

1/ Tehtiin iltakävely suuntana Hernesaaren ranta, joka oli meille molemmille tuntematon paikka. Tykästyttiin kyllä hirmuisesti! Meitä suosi kaunis auringonpaiste vielä illallakin, tuntui jopa kuin olisi ollut ulkomailla.

2/ Pakko oli käydä testaamassa nämä Magnum Helsingin paljonpuhutut ja erittäin instagram-ystävälliset jätskit.

touko12

1&2/ Espresso Housessa shoppailupäivän tauolla. Oli muuten ihan superhyvät mokkajäälatet!

3/ Ihana matkaseurani<3 

4/ Magnum Helsinki oli kaunis paikka niin jäätelöiltään kuin myös tilaltaan

touko14

1/ Kilisteltiin hyvin menneille yo-kirjoituksille sekä vähän etukäteen pääsykoeurakan päättymiselle

2/ Ekaa (mutta ei todellakaan viimeistä) kertaa Teatterin salaateilla, nam!

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/25olEif
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti