maanantai 30. toukokuuta 2016

Taru's Collection Eräänä päivänä piti olla lepopäivä...

Mutta löysinkin itseni ystäväni kanssa aamupäivästä Puijon portailta. Alunperin ajattelin lähteä vain pienelle aamuhölkälle, mutta kun kaverin sain mukaan niin eihän mikään pieni aamuhölkkä pitkään mielessä pysynyt. Käveltiin ja pikkaisen hölkättiin Puijolle ja hikoiltiin portaissa 45 minuuttia. Kyllä jalat huusi ja seuraavana päivänä vielä enemmän! Nämä aamutreenit ovat kyllä parhaita, kun koko loppupäiväksi jää aikaa puuhata kaikkea muuta. Olen oppinut tykkäämään niistä, miettikääpä sitä!

Treenaamisen jälkeen olisi kyllä ollut huippua, jos ruoka olisi ollut jo valmista. Olin niin puhki, etten melkein ruokaa jaksanut laittaa. Pyöräytin kuitenkin annoksen kanawokkia ja söin lounaan Cosmopolitania lukien. Tässä vaiheessa kello oli vasta jotain 12! Ihan hurja, kuinka paljon tuohon mennessä pystyi saamaan aikaan. Vielä ennen kolmea olin pessyt koneellisen pyykkiä, käynyt suihkussa, lakannut kynnet ja lukenut tosiaan sen Cosmopolitanin ajatuksen kanssa läpi. Oli muuten hurjan hyviä juttuja tässä lehdessä, tykkäsin!

snäp1

Samaisena päivänä löysin itseni myös Vero Modan loppuunmyynneistä. Mukaan lähti t-paita, trikooneule ja sellainen tosi kiva kesäbleiseri, joka olisi täydellinen terassille kesäiltana. Vähän normaalimpia vaatteita verrattuna viimeisimmän Tampereen reissun ostossaldoon, johon kuului siis pelkkiä treenivaatteita. Huomenna kun otan taas jälleen suunnan kohti Tamperetta, aion keskittää kaikki ostokseni XXL:ään. Se tuulitakki ja pari kevyttä salitakkia olisi nyt aika pakko hankkia. Lenkkarit mukaan ja päivälenkki sinne siis!

Toivottavasti tämä treeniliekki ei pääse sammumaan. Olen tullut siihen tulokseen, että oma asenne kyllä vaikuttaa sen liekin ylläpitämiseen kaikista eniten. Ei pitäisi ajatella, että "täytyy treenata" vaan ennemminkin, että "saa treenata" ja että "pystyy treenaamaan". Tai harrastaa, ihan miten asian haluaa ilmaista. Pääasia on kuitenkin tehdä sitä, mistä itse nauttii. Niin sanotusti, kaikki liikunta on hyvästä eikä liikkuakseen tarvitse olla ammattiurheilija tai mikään fitnessmalli.

IMG_20160529_170703
Oikein energistä viikkoa teille mussukat ♥


from Taru's Collection http://ift.tt/1qYaxNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti