tiistai 31. toukokuuta 2016

Riikka K REPPU SELKÄÄN JA MENOKS!

beach-7
beach
beach1-4
beach1-7
beach1-6
beach1-3
beach-8


Paita Cubus / Shortsit Levis / Kengät Vamos / Reppu Calvin Klein / Aurinkolasit RayBan

Kuinka siistiä on saada kädet ihan vapaaksi laukun kantamisesta :-D Näin tuon Calvin Kleinin laukun ja ajattelin, että kuinka näppärän kokoinen ja näköinen se on. En ostanut sitä kuitenkaan heti, sillä haluan välttää liian impulsiivisia ostoksia, vaan nukuin yön yli ennen päätöksen tekoa! Eipä tuo täällä juuri mitään edes maksanut, joten voin sanoa tehneeni hyvän päätöksen. Tuohon pikkupakkaukseen mahtuu kamera + objektiivit, rahapussit, aurinkolasit ja muuta sälää. Eli siis just hyvä tänne! 

Kohta on taas kahden päivän vapaat ja vitsit mä haluan päästä rannalle ja tutkimaan tätä paikkaa enemmän. Töiden jälkeen ollaan usein aika poikki ja kotonakin vasta klo 17-18 aikaan, joten iltaisin ei kerkiä tekemään mitään sen tähtitieteellisempää. Vapailla taas on eri meininki! Ja muutenkin on kiva fiilis, kun ei tarvitse laskea päiviä, kuinka paljon kerkiää tekemään ja mitä, vaan voi ilman huolen häivää pistää askelta toisen eteen. 

Loppuun vielä pienen pieni video, joka on kuvattu puoliajatuksella ja vasemmalla kädellä. Jos oon ihan rehellinen - en oo jaksanut miettiä oikeastaan mitään videojuttuja sen syvällisemmin. Nyt tuntui siltä, että otan muutaman klipin videolle ja kokoan ne todella lyhyeksi pätkäksi yhteen. Ihan vain muistoksi :-) Ehkä vaikka ens kerralla kuvaan enemmän ja oleellisempia asioita haha!


from R - Riikka K http://ift.tt/1XeDLGc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti