lauantai 28. toukokuuta 2016

Tea Marika katastrofimiitti

Aloin kirjoittamaan postausta nimellä "miitti", kunnes pohdin tarkemmin eilisen tapahtumia ja päädyin nykyiseen pidennettyyn ja täsmennettyyn versioon. Voin avata aihetta hieman. Ystäväni Iina, jolla oon ollut useasti yötä ja jonka kanssa ollaan seikkailtu rannalla ja piknikeillä, järjesti tapaamisen nettituttujen kesken. Meillä oli ryhmächat, johon kuului kolmisenkymmentä nuorta naista kymmenen vuoden ikähaarukalla. Suurin osa tyypeistä tiesi toisensa instagramista tai muualta somen ihmeellisestä maailmasta, mutta mulle melkein kaikki olivat uusia kasvoja. Päräytin skootterillani pirteänä paikalle joskus kuuden aikaan. Tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja, syötävää ja juotavaa joka makuun. Toin meille kajarit, jotta voitaisiin kuunnella musiikkia ja vaihdella kuulumisia hyvässä hengessä. Tein Silzulla voikukista seppeleen, jota pidinkin koko illan päässä.

MiittiMiittiMiittiMiitti

Kaikki alkoi lupaavasti ja porukka vaikutti tosi kivalta. Oon edelleen samaa mieltä, että ihmiset oli kivoja, mutta joillakin oli ilmeisesti jonkin sortin itsehillintäongelmaa, ja tunnelma vähän ailahteli ambulanssin saapuessa pihaan. Henkilöt -2. Osa lähtikin jo aiemmin kotiin ja minä poukkoilin kipeän nilkkani kanssa ympäriinsä katselemassa voivatko kaikki hyvin ja onko heillä hauskaa. Pian kuitenkin ilmeni uusia ongelmia, ja henkilövähennys oli jälleen -1. Olin ihan hämilläni, ja olen edelleen, mikseivät henkilöt, keillä ei ole ollut hyvä päivä, tajua ottaa rauhallisesti, vaan riskeeraavat kaikkien hauskanpidon. Noh, suuremmilta vahingoilta säästyttiin onneksi.

MiittiMiittiMiitti
Heedu ja meitsi

Aika vierähtikin nopeesti siinä muiden asioita hoitaessa, ja koska kello oli jo aika paljon, lähdin Heidin mukana heille yöksi, kun en enää jaksanut ajaa kotiin. Aamulla meillä kahdella ainakin fiilis oli hyvä, sain kyydin juna-asemalle, hain skootterini ja ajelin kotiin tukkapesulle. Haluaisin tän postauksen lopuksi muistuttaa kaikkia, että huonolla fiiliksellä ei kannata saa mennä radalle, eikä nälkäisenä voi olla iloisella päällä. Pitäkää huoli itsestänne, ootte kaikki ihania! <3

from TEA MARIKA http://ift.tt/1sDLvUO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti