lauantai 28. toukokuuta 2016

Closer To The Edge VIIME VIIKOT PUHELIMEN KAUTTA

Heippa taas ♥ Viimeisimmästä postauksesta on taas kertynyt vähän pidempi aika, mutta tällä kertaa yritän taas vähän palailla tänne blogin puolelle - saa nähdä mitä tästä tulee! Oon yrittänyt saada sitä motivaatiopiikkiä bloggaamiseen takaisin, sillä tiedän, että vängällä tästä ei tule yhtään mitään. Nyt kesällä tähänkin on onneksi enemmän aikaa ja kivoja juttuja on tulossa! Halusin kuitenkin palailla viimeaikojen kuulumisiin puhelimen kuvien kautta, sillä kameran rullaan on kertynyt tältä ajalta jonkin verran kuvia. Mä itse tykkään tosi paljon puhelinpostauksista, mutta haluaisin kuulla vielä teidän mielipiteenne, mitä te tykkäätte ja haluaisitteko nähdä näitä enemmän?
Untitled 1. Enää neljä päivää!!! Sit meikäläistä kutsuukin Helsinki, tällä kertaa toivottavasti vähän pidemmäksi aikaa  2. Uusia juttuja meikkipussissa! Pistin kans testiin Essencen nuden kynsilakan testiin, kun vihdoin tännekin on tullut Essencen meikkihylly 3. Tämän lukuvuoden viimeisen koeviikon (ja läpäistyn matikan kokeen) kunniaksi kakulla vakkaripaikassa, eli missäs muuallakaan kuin 21:ssä! Untitled 1. Tänään kaivelin vähän kesävaatteita kaapista ja tajusin, että en oo ikuisuuksiin päässyt shoppailemaan. Asia on korjattava viimeistään sitten siellä Helsingin suunnalla! 2. Vitsit meillä on paras koulu, onneksi en oo missään muualla! 3. Opiskelemassa vähän espanjaa Anssin kanssa kaakaon äärellä, se selkeästi kannatti sillä kokeesta selvittiin 4. Vuoden ekalla porrastreenillä Miljan kanssaUntitled 1.  2. Vaikka vähän tämän kesän työsuunnitelmat epäilytti niin onneksi töitä napsahti, ja vielä ihan mieleisestä paikastakin 3. Tästä kuvasta onkin vähän enemmän aikaa, vappumökkeilyt oli niin jees!Untitled 1. Pitkät aamut on rakkautta  2. Niiiin pitkän odotuksen jälkeen enää 6 päivää, hullua 3. Hypärin kuluttamista kaupoilla 4. Ensimmäinen lämmin päivä ja tästä jatkuikin sitten kiva lämpöputki! Olisipa näitä ilmoja läpi kesän. Untitled 1. & 2. Oltiin välittämisen päivänä Lauran kanssa Tyttöjen talolla ja meidän tehtävänä oli kysyä ihmisiltä kaupungilla, mikä teki heidät lapsena iloiseksi. Niin ihania juttuja saatiin listattua noihin tauluihin! 3. Tuo lasten hame on ehkä maailman söpöin juttu ikinä! 4. Uudet salikengät ei olekaan vielä näkynyt blogin puolella, tykkään hurjasti ja on niin paljon mukavammat jalassa kuin edelliset.Untitled 1. & 2. Lyskaviikolla päätettiin porukalla vähän heittäytyä, koska miksi ei 3. Ostin valehtelematta maailman huonoimman eyelinerin. Mi-ten, ei kai kenellekään voi käydä näin? Parasta tässä oli se, että tuo oli vielä vedenkestävää. Meni nopeasti vaihtoon, ehkä vanhassa vara parempi.Untitled
1. & 4. Lenkkeilykausi avattu täydellisessä säässä 2. Alkoi ihan naurattamaan, miten pahalta tämä maistui. Odotukset olivat vähän paremmat kuin todellisuus :-D 3. Tänään yritin ottaa vähän väriä pintaan samalla lukien psykologiaa. Ruskettuminen ulkona on mulle yleensä täysi mahdottomuus, joten kalkkilaivan kapteenina mennään joka vuosi. Jospa tänä vuonna tehtäisiin poikkeus sääntöön ja meitsikin ois vähän ruskettuneempi!


from Closer to the edge http://ift.tt/1X3l6gy
http://ift.tt/1IVaZOF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti