tiistai 24. toukokuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla ASKEL RAKENNEKYNSIEN MAAILMAAN

Kylläpä muuten tuntui reissusta Suomeen palaaminen mukavalta, kun tiesi että samana päivänä pääsee hemmottelemaan itseään rakennekynsien laiton merkeissä. Kun Studio Fixiltä otettiin muhun reilu viikko aiemmin yhteyttä, ei mun tarvinnut kahta kertaa miettiä haluanko kynsiini kesäpäivitystä. Mun kynsien lakkailut ja hoitaminen on ollut aivan retuperällä, ja oonkin usein tuskaillut miten rumalta lohkeilleet lakat näyttää esimerkiksi asukuvissa. Ei oo tarvinnut pahemmin ottaa lähikuvia sormuksista tai muista jutuista, joissa kynnet näkyy :D Mutta kuulkaas, nyt kyllä kelpaa esitellä kynsiä!

Sain valita päivitystä kynsiini useista eri vaihtoehdoista, sillä Studio Fixin valikoimiin kuuluu mm. IBX-tehohoidot kynsille, Minx-filmikalvot, geelilakkaukset sekä rakennekynnet. Oon aina ihaillut rakennekynsiä, mutta en ole niitä koskaan aiemmin kokeillut. Oon kuvitellut niiden kanssa toimimisen vaikeaksi, sekä niiden kuluttavan ja pilaavan omia kynsiä. Nyt oli kuitenkin mahdollisuus kumota virheelliset luulot ja mielikuvat ja päästä testaamaan huolellisesti ja oikein tehtyjä rakennekynsiä, joten valinta kallistui nopeasti niiden puoleen.

Studio Fixin Heidi taikoi mulle vajaassa kolmessa tunnissa nämä upeat, ja niin mun näköiset kynnet. Neutraalin hempeät ja kesäiset, joissa on kuitenkin ripaus blingblingiä glitterlakan ja timanttien muodossa. Voi että miten näistä tykkäänkään! Kahden ja puolen viikon sisään on tulossa mm. lakkiaiset ja häät, ja kyllä nyt on kynnet kunnossa tulevia juhliakin ajatellen. Kuvat räpsittiin heti kynsien laiton jälkeisenä iltana myöhällä, ja siitä syystä kuvat ovat kökköjä ja muokkaus oli haasteellista. Pelkäsin kynsien vaurioituvan muuttopuuhissa mutta mitä vielä, eihän näille mitään käynyt! Yllättävän lujaa tekoa, eikä tarvitse koko ajan pelätä näiden katkeavan.

Rakennekynsien laitto oli mielenkiintoinen prosessi ja kyselinkin jatkuvasti Heidiltä eri vaiheista. Lopputulokseen olin todella tyytyväinen, eikä näihin ole vajaan viikon aikana tullut naarmuja tai muita kolhuja. Rakennekynsien vaikutuksesta omiin kynsiin mulla ei ole vielä omakohtaista kokemusta, mutta oikeanlaisen poiston jälkeen näiden ei pitäisi kuluttaa tai heikentää omaa kynttä. Voin siis lämpimästi suositella Studio Fixiä ja heidän rakennekynsiään jokaiselle! :) Lisäksi Studio Fixillä on voimassa tarjous, jonka mukaan toukokuussa kynsien laittoon ajan varanneet saavat rakennekynnet hintaan 40€! Nyt kaikki kipinkapin laittamaan kesäkynnet kuntoon ;)

Postaus toteutettu yhteistyössä Studio Fixin kanssa, rakennekynnet saatu


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/25jGaUv
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti