sunnuntai 7. elokuuta 2016

ZigiZtyle piCture pOlish Summer


piCture pOlish julkaisi uusia lakkoja viikko sitten ja yksi uutukaisista on kauan odotettu Summer. PP on julkaissut viimeisen vuoden aikana neljä vuodenaikalakkaa, Autumn, Winter, Spring ja Summer, ja koska mulla on nuo ekat kolme, halusin myös hankkia neljännen kesälakan.

Summer on hieman murretun korallin sävyinen lakka, jossa on hopeita holohiukkasia sekä vähän suurempia hexglittereitä. Lakkaa on helppo levittää ja se peittää kahdella kerroksella. Päällyslakkaa pitää kuitenkin laittaa 2 kerrosta, muuten pinta jää epätasaiseksi.Pakko sanoa, että olen vähän pettynyt Summeriin, vaikka se nätti onkin. Nuo suuremmat glitterit olisi voinut jättää pois ja väri sopii mun mielestä ehkä enemmän kevääseen tai syksyyn, koska se on hieman murrettu sävyltään. Veikkaan, että moni kuitenkin tästä tykkää kovasti.

Pikkurillissä mulla on muuten OPI Ce-less-tial Is More glitterlakkaa.Lähimmät lakat jotka kätköistäni löysin ovat OPI Sorry I'm Fizzy Today ja KBShimmer Blush Money. OPI on sävyltään hyvin lähellä Summeria, mutta OPI on tietty creme, joten dupea se ei ole nähnytkään. KBShimmer on vaaleampi ja siinä on vain pientä holoshimmeriä. Ei löytynyt siis dupeja.Vertailin Summeria pariin piCture pOlish lakkaan, vaikkakaan kokoelmistani ei löydy kovinkaan samaa maata olevia lakkoja. New York on tummempi ja kylmemmän sävyinen ja Spring on jopa violetin näköinen noiden kahden rinnalla, vaikka siitä löytyykin lämmintä sävyä. Kannattaa kurkata myös Sissin vertailupostaus.

Mitäs mieltä olette Summerista?

- Sigi -


Summer on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista.from ZigiZtyle http://ift.tt/2aDJHEz
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti