tiistai 23. elokuuta 2016

Riikka K VISIT HELSINKI


P8104035-2
P8104123-3
P8104096-2
P8104009-2
P8104106-2
P8104004-2
P8104055-2

Takki Massimo Dutti / Paita Abercrombie&Fitch / Kengät Vamos

Asukuvat - Milla
Edit - Minä

Ja tuolla visit Helsingillä tarkoitan just sitä - KÄY HELSINGISÄ, ÄLÄ JÄÄ SINNE ASUMAAN! Että vinkvink vaan kaikille kamuille, ketkä sinne on muuttamassa tai jo asuu siellä :-D Visit Helsinki, stay in Tampere hahaha! Ei vaan, kunhan vitsailen. Helsinki on tosi kiva ja mielenkiintoinen paikka ja tykkään käydä siellä. Mulla asuu rakkaita ystäviä siellä, joten se on maailman paras syy vierailulle. 

Ihastuin tyystin tuohon Cafe Kokkoon, joka on ollut ilmeisen suosittu spotti mennä nauttimaan kauniita kakkupaloja ja hörppimään kupin jos toisenkin kahvia. En ollenkaan ihmettele, että miksi. Siis minä - tyyppi jota ei juurikaan raakakakut tai vegaanisuus hetkauta - tykästyin heidän kakkuihinsa satanolla ja jouduin hieman häpeämään ennakkoasenteitani koko hommaan. Aivan hiton kauniita ja maukkaita kakkuja! Ja nyt kuulin, että koko kahvila sulkee ovensa. WHAT! En tiedä ollenkaan, koska ovet menevät säppiin, mutta jos joku kerkiää käymään siellä vielä, niin suosittelen. Ja kertokaa samalla terkut että good job!

Ps. Meneekö jo hermot noihin aurinkolaseihin, jotka pysyy kuin liimattuna mun naamalla? Mulla nimittäin ei mee hahaha! Ja vielä on tulossa mun blogihistorian lempparikuvat tänne, joissa asun yhtenä elementtinä on juurikin nuo peilipintaiset pyöreät Ray-Banit.
from R - Riikka K http://ift.tt/2bDnKqh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti