perjantai 26. elokuuta 2016

A piece of inspiration YKSI PARHAISTA KESISTÄ

Kesä 2016, tässä oli nyt jotain mikä totaalisesti kolahti ja jää varmasti mieleen! Sain kokea yhden tähänastisen elämäni parhaimmista kesistä ja päätinpä vähän listailla kivoimpia muistoja siitä.

Juhannus. Oltiin jo monena vuonna suunniteltu kaveriporukan kanssa, kuinka huippua ois kunnon mökkijuhannus porukalla saaressa ja tänä vuonna siitä sitten tuli totta! Sää suosi ja saatiin viettää ihan huiput pari päivää ♥

Kesäopinnot. Nyt joku siellä varmaan miettii että mitäs hiivattia miten tää voi olla yks kesän parhaista :D Mutta kyllä! Koska kesätöitä ei valitettavasti mistään tälle kesälle irronnut, mun ei silti tarvinnut jäädä kokonaan toimeettomaksi ja ilman rahallista tukea koska oli mahdollisuus ottaa kesäkursseja, mikä oli iso iso helpotus! Kaiken lisäksi kurssitarjontakin oli kesälle yllättävän mielenkiintoinen :)

Ruisrock. Lähdettiin tänäkin kesänä Millan kanssa tekemään festarikampauksia Ruisrockin leirintäalueella toimivaan festarikampaamoon ja lisäksi tietenkin itse festareille!

Synttärit. Ikää tuli mittariin 23 vuotta ja leivottiin sen kunniaksi Millan kanssa valtava vaaleanpunainen kakku :D Kavereita oli kämppä täynnä ja herkut näyttivät maistuvan

Reissu Helsinkiin. Matkustin bussilla Helsinkiin ja siitä ensimmäisenä Lindan luo kyläilemään ♥ Käytiin syömässä hyvää ruokaa ja shoppailtiin ja pyörittiin ympäri Helsingin katuja. Parin päivän päästä jatkoin matkaani vähän matkan päässä asuvien serkkujeni luo :)

Uusi merkitys viikonlopuille. Kesällä alkoi myös inttileskeys, mikä ei ehkä itsessään kuulu tän kesän kohokohtiin (:D), mutta se on opettanut antamaan erityisen suuren arvostuksen sille vähäiselle yhteiselle ajalle mitä saadaan ♥

Kesämökki. Oon oppinut arvostamaan mökkeilyä ihan eri tavalla. Vietin vajaan viikon mökillä perheen ja sukulaisten kanssa ja saatiin nauttia uskomattoman lämpimästä ja kauniista säästä! Veneiltiin, leikittiin järvessä go pro kameralla, kokeiltiin vesihiihtoa, pelailtiin perinteisiä korttipelejä ja naurettiin.

Lenkkeily. Oon tähän kesään asti vihannut lenkkeilyä ja juoksemista aivan himputisti mutta nyt viimein opin nauttimaan siitä :) Opin myös sen, että lenkille kannattaa lähteä silloin kun siihen on oikea fiilis eikä väkisin hampaat irvessä.

Kiitos kesä 2016, olit kerrassaan mahtava!


from A piece of inspiration http://ift.tt/2br8aLy
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti