maanantai 29. elokuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla THE MOST PERFECT SKIRT IN THE WORLD

Postauksen otsikko kertoo kaiken. Tää hame on T Ä Y D E L L I N E N. Maailman kaunein ja täydellisin hame. Mietin tätä Rooman Zaralla pitkään, koska mulle 40€ hameesta on melko paljon. Onneksi kuitenkin ostin tämän, hetkeäkään en ole katunut. Tämä taipuu niin arkeen kuin juhlaan, ja voi että tunnen itseni satuprinsessaksi tässä hameessa. Kukapa ei tuntisi ;) 

Eilen halusin olla kokonaan valkoisissa, joten yhdistin hameeseen herkän off shoulder pitsipaidan. Siihen vielä hennon nudet asusteet, ja kokonaisuus oli valmis! Ja aivan lempparikokonaisuus pitkään aikaan, voi että tykkäsin asustani! 

 hame Zara / pitsipaita Gina Tricot / korkkarit Bianco / clutch kirppis/Asos

Viikonloppuna oon taas kokenut mielenkiintoisia hetkiä autoni kanssa. Täällä itärajalla on hyvin yleistä käydä tankkaamassa autoa rajanaapurimme puolella, sillä bensa on siellä huomattavasti halvempaa. Minulla ei ole viisumia, mutta isäni kävi tankkaamassa bemmin perjantaina. Illalla lähdin ajamaan sillä, ja kas kummaa, auto nyki oikein kunnolla! Lauantaina töihin lähtiessä auto sammui, ja nyki edelleen. Sama homma kotiin palatessa. Lisäksi bemmin huippunopeus kaasu kirjaimellisesti pohjassa oli huimat 100km/h, vaikka aiemmin samalla matkallakin kulki reippaasti kovempaa. Aloin olla lievästi sanottuna epätoivoinen.

No, sunnuntaina ennen mun töihin lähtöä saatiin sitten puhelu, joka selvensi kaiken. Bensa-asemalla säiliöön oli laitettu bensan joukkoon dieseliä, ja lähipiiristä alkoi löytyä lisää toimimattomia autoja. Voi miten ihanaa... Lauantaina siellä tankattu äitini auto oli alkanut myös oireilla tänä aamuna. Hiukkasen meinaa ärsyttää! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Säikähdin jo pahemman kerran mikä nuppustani vaivaa! 

Tänään mulla onkin vapaapäivä, ja oon onnekseni ehtinyt tehdä mukavasti blogihommia ja muutakin kivaa. Luin eilen loppuun Jääkaksoset-kirjan, joka oli aivan mahtava! Suosittelen kyllä lukemaan, teos piti otteessaan alusta loppuun asti. Loppu oli melkoisen yllättävä, ja herätti ainakin lisää kysymyksiä.

Nyt lähden treffaamaan ystävääni, palataan! Mitä tykkäätte tästä ballerina-asusta?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2bLXTug
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti