maanantai 22. elokuuta 2016

Miss Joy RANDOMS

Ihanaa maanantaita sinne! ♥ Mun oli tarkoitus tulla jo eilen päivittelemään teille viime viikkojen kuulumisia, mutta pidettiin meidän ystävälle Baby Showerit ( niistä varmasti lisää myöhemmin! ), joten päivähän vierähti siellä. Illalla en jaksanut enää keskittyä koneella oloon vaan ryömin kullan viereen sohvalle ♥

Mutta mitäs mun viime viikkoihin on kuulunut ?

autumn

Käytiin Heidin kanssa kuvailemassa yksi päivä asua ja samalla tuli räpsittyä muutama kuva ympäristöstäkin. Jotenkin pihlajanmarjat on niin syksyisiä ja niistä tulee ihan syysfiilis! Pitäisi useammin lähteä kameran kanssa tuonne luontoon. Ainakin viimeistään kun kunnon ruska saapuu, niin tämä neiti hilluu tuolla kameran kanssa!

photoshoot

Viime maanantaina pääsin myös vähän malleilemaan mainoskuviin. Kuvattiin Riemun korvakoruja studiolla. Kameran takana hääräsi tuttu Salla ja mallitoverina oli Laura. Valmiista kuvista saatte varmasti omaa postausta kun on sen aika! ( kuva lainattu Lauralta )

pink_roses

Samalla kun pistin meidän olkkarin uuteen uskoon, niin kävin hakemassa kimpun ruusuja piristämään. Oli kiva hakea kukkia puhtaaseen ja laitettuun olkkariin, aij että ♥

coffee

Mä en ole kova kahvinystävä, mutta makukahvit, nam! Kävin Kauppahallista kotiuttamassa meille makukahvia, vanhanajan vaniljaa. Keittelin tästä itselleni viikolla kupposen ja kyllä se aika hyvälle maistui, ainakin parempaa kuin normi kahvi :D ♥ Taidanpas itseasiassa lähteä keittelemään kupposen tätä herkkua just nyt!

choker

Viikolla myös kotiutin uuden koru tulokkaan, nimittäin  ensimmäisen chokerini. Nämähän muistetaan lapsuudesta ja en oikein lämmennyt näille kuin vasta nyt. En ehkä osaisi pitää sellaista tiukkaa paksua chokeria, mutta Ginasta löytyi tälläinen kevyempi ja sirompi versio johon iskin silmäni :) Tämän tulette näkemään ihan piakkoin asukuvien merkeissä!

fudge

Kuopioon oli rantautunut jälleen Kansainväliset markkinat ja käytiin parin kaverin kanssa kiertämässä ne läpi. Joka vuosi on tullut ostettua kuvissa näkyviä fudgeja paitsi tänä vuonna skippasin niiden oston. Herkuttelin tuolla kuitenkin nutella-banaani vohvelilla, joka oli oikein hyvää!

Mitä teidän viime viikkoihin on kuulunut ? :)


PicMonkey Collagejjjjhhh




from MISS JOY http://ift.tt/2baUKGO
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti