maanantai 29. elokuuta 2016

A piece of inspiration HIUSTEN KASVU VUODESSA

Siitä on nyt aikalailla tasan vuosi, kun laitoin lähes spontaanisti Arskan pätkäsemään mulle longbobin :D Vaikka tuosta lyhyemmästä mallista silloin tykkäsinkin, oli jo muutaman kuukauden jälkeen aika selvää että pitkät hiukset ovat tervetulleet takaisin. Samaan aikaan myös vaaleampi look alkoi houkutella jälleen. Ja tämmöseks nää on nyt sitten tässä vuoden aikana muodostuneet ja tykkään kyllä kovasti!

Pitkien ja vaalennettujen hiusten hoito on tottakai ollut vaativampaa kuin omanväristen lyhyiden, mutta onneks oon löytänyt hyviä tuotteita avuksi! Yksi erityismaininnan ansaitseva on ehdottomasti Elvitalin extraordinary oil. Oon kampaajakouluajoilta lähtien suosinut ja käyttänyt oikeastaan vain kampaamotuotteita, mutta päätinpä kerran ostaa kokeeksi prismasta (hintaa muistaakseni about 6e) tällaisen testiin ja yllätyin & ihastuin! Oljyvoide siloittaa ja pehmentää hiuksia mukavasti. Toimii ainakin omassa käytössä niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin.

Loppuun vielä pieni muistelukuva vuodentakaisesta longbobista ja silloisesta lempparikampauksesta. Oih, olit kiva hiustyyli mutta ei oo silti ikävä. Nyt annan tän kuontalon kasvaa vapaasti, saapi nähdä mihin asti tulee yltämään!


from A piece of inspiration http://ift.tt/2bytDCz
http://ift.tt/1fcpupQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti