keskiviikko 24. elokuuta 2016

Miss Joy TESTISSÄ MAYBEAUTYN KASVONAAMIO

Moikka! En paljoa olekaan täällä blogin puolella kirjoitellut kauneus asioista, mutta sain joku aika sitten ihan mahtavan mahdollisuuden päästä testaamaan MayBeautyn kasvonaamiota. Mun iho on perus sekaiho, ei kuiva eikä kovin rasvoittuvakaan. Ongelma kohtia ovat kasvojen T-alue eli nenä, leuka ja otsa. Viime aikoina mun iho on kuitenkin huonontunut tosi paljon. Ihohuokoset ovat isontuneet ja pientä näppylää on ilmestynyt koko naamaan.

MayBeauty

Olin ihan tosi iloinen kun kasvonaamiot kolahtivat postiluukusta kotiin. Tämä The Incredible Face Mask -kasvonaamio lupaa mm. ehkäistä aknea, poistaa mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholtasi ( muuten toimii! ), pestä pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia sekä antaa puhtaan ja kirkkaan ihon käyttäjälleen!

MayBeauty_ennen
Iho ennen naamion käyttöä. Epäpuhtauksia eniten leuan ja nenän alueella.

Tuotetta on todella yksinkertainen käyttää. Tuote on 10 ml pakkauksissa, joten yhden kerran kasvonaamio on siinä. Mukana tulevalla siveltimellä naamio on helppo levittää kasvoille. Naamion levityksessä kannattaa välttää silmänympärysihoa sekä hiusrajaa ja kulmakarvoja. Tuote on kuivuessaan nimittäin aika tujua, joten se kyllä vetäisee karvat mukana! Itse pidin tuotetta sellaisen reilu 30 minuuttia, jolloin tuote oli kerennyt hyvin kuivahtaa naamalle. Poisotto oli kuin olisi vetänyt toista ihoa irti, kun maski oli kuivahtanut kalvoksi kasvoille.

MayBeauty2

Miten naamio siis toimii ? 

Levitä tuote puhtaalle ja kuivalle iholle siveltimen avulla

Anna vaikuttaa 30 – 45 minuuttia, kunnes naamio on ”kuivunut” ihollesi

Vedä naamio yhtenäisenä kalvona iholtasi ja huomaa kuinka kaikki epäpuhtaudet ovat tarttuneet siihen!

Lopuksi huuhtele naama vedellä

MayBeauty3
 Tsekkaa kuinka epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukkoa on irronnut naamioon!

Mä olen käyttänyt tätä naamiota nyt muutaman kerran ja iho on huomattavasti puhtaammassa kunnossa. Ihohuokoset ovat pienentyneet ja naama tuntuu miljoona kertaa pehmeämmälle. Pyrin jatkossakin säännöllisesti puhdistamaan tällä ihon epäpuhtauksia. The Incredible Face Mask –kasvonaamio on saanut suurta suosiota ympäri maailmaa ja voin rehellisesti suositella tätä teillekin jotka painitte ihon epäpuhtauksien kanssa! :)

Jos tämä kasvonaamio herätti teissä mielenkiintoa ja omakin iho kaipaa puhdistusta, niin mulla olisi tarjota teille 30% alennuskoodi MayBeautyn verkkokauppaan. Koodi on wlmask ja tästä linkistä klikkaamalla pääsette suoraan verkkokauppaan, jolloin alennuskoodi aktivoituu automaattisesti!

PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2bNcXbu
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti