tiistai 30. elokuuta 2016

Aleksiinan SYNTTÄRITUNNELMIA

Moikka! Aika herätellä blogia taas horroksesta, innostuin tässä muokkailemaan jopa ulkoasua pitkästä aikaa. Sain bannerista vielä omannäköisemmän kuin aikaisemmin, toivottavasti tekin tykkäätte tästä pienestä päivityksestä.

Minulla ei ollut juuri mitään odotuksia 19-vuotissynttäreilleni, mutta niistä tulivatkin ihan superkivat! Virallisena päivänä olin iltaan asti töissä, joten juhlistamiset jäivät vanhempien kanssa kakkukahvitteluun. Sain illalla haltuuni myös kuvissa näkyvän ihanuuden, jonka osa onkin voinut bongata Instagramista. Minulla on ollut jo pitkään suunnitelmissa panostaa kestävään ja simppeliin nahkalaukkuun sen sijaan, että ostaisin joka syksy uuden laukun parilla kympillä. Nyt olikin hyvä aika sijoittaa laukkuun ylppäri-, palkka- sekä synttärirahoja. Rakastuin tähän Furlan malliin heti sen nähdessäni kesäkuussa Turussa, joten laukun valinta oli helppoa. Tämä on juuri sopivan kokoinen ja täydellisen mallinen, kultaisia yksityiskohtia unohtamatta.

Viikonloppuna järkkäilin kotonani synttäribrunssin (tämä tapahtui tosin illalla, eikös tästä ole oma termi brinner?), jonne kutsuin läheisimmät kaverini. Vietimme hauskan illan ihan vain herkutellen ja jutellen. Lämpötila lähenteli kahtakymmentä astetta, joten tarkenimme olla ulkona pimeän tuloon asti. Oli niin ihana kokoontua pitkästä aikaa isommalla porukalla, varsinkin kun kesällä kaikilla on ollut omat menonsa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän oppii arvostamaan hyvien ystävien merkitystä.

elo24 (3)

elo31

elo25 (2)

elo28 (2)

elo30 (3)

elo21 (2)

elo32

elo23 (2)

-Aleksiina


from Aleksiinan http://ift.tt/2bGeykq
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti