tiistai 30. elokuuta 2016

Miss Joy BABYSHOWER

Hellouu :) Lahjakkaasti olen vältellyt tietokonetta pari päivää, yksinkertaisesti ajatus ei ole luistanut sitä vauhtia, että olisi ollut fiilistä tulla tänne kirjoittelemaan :D Mutta tänään pistän aivot jumppaamaan sen verran, että saisin kerrottua teille edes meidän ylläri Babyshowereista yhtä odottavaa naista kohtaan! ;) Reilu viikko sitten sunnuntaina tosiaan pidettiin ihan ylläri Babyshowerit Tarulle, hyvälle koulukaverilleni, ja voi kuinka tämä tuleva äiti ilahtui niistä! ♥

babyshower

babyshower3

babyshower8

Oltiin sovittu pienellä porukalla ajankohta, keino miten huijata tuleva äppä pois asunnosta, hankittu koristeet, suunniteltu mitä kukin tuo ja vielä saatu perheen tuleva isä messiin, että päästiin laittelemaan paikat kuntoon salassa! :) Meillä työnjako toimi oikein hyin ja kaikki toikin ja hankki jotain Babyshowereita varten. Ruokapuolena löytyi niin suolaista kuin makeaa pientä naposteltavaa! Alkuun hörpittiin tietenkin alkumalja alkoholittomasta boolista!

babyshower4

babyshower5

babyshower2

Kaikki koristeet hankittiin joku aika sitten tänne Kuopioon tulleesta Confetista. Sieltä löytyy siis kaikki tarvittava juhlien järjestämiseen, mm. synttäriaiheisia juttuja, häihin sopivaa koristetta sekä tietenkin nämä Babyshower koristeet. Kassalla yhden kaverin kanssa tuumittiin, että eipäs ole tullut ostettua näin paljon pinkkiä yhdellä kertaa varmaan ikinä! Arvaatte siis varmaan tulevan vauvan sukupuolen ? :D Muuten meidän Babyshowereihin kuului äidin mahanympäryksen arvausta, pilttien maistelua ( oikeasti aika haastavaa! :D ), vauva -tietovisaa, vauvakuvien arvuuttelua sekä järkyttävää hölötystä ja vauvanvaatteiden ihastelua!

babyshower6

babyshower7

Babyshowerit sujuivat kyllä mitä parhaimmin ja ihaninta oli nähdä, että tuleva äiti nautti niistä oikeasti ♥  Ehkä jopa muutaman ilon kyyneleen saattoi nähdä hänen silmäkulmassaan. Nyt vain odotellaan sitä h-hetkeä!  Tuleva äippä eli Taru kirjoittelee myös omaa blogia silloin tällöin ja varmasti vauvan tultua kertoilee sinne jotain vauva-arjestaan. Käyhän kurkkaamassa tästä hänen bloginsa! 

Miltäs meidän ylläri Babyshowerit kuulostaa ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2bOHh9Y
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti