tiistai 30. elokuuta 2016

Taru's Collection Koukussa sokerointiin

Sain synttärilahjaksi lahjakortin bikinirajan sokerointiin. Olin kuullut sokeroinnista paljon hyviä kokemuksia ja vastapainona liudan kauhutarinoita siitä, kuinka sokerointi on tuskaa ja toiste siihen ei kertoja menisi. Minulla meni melkein puoli vuotta ennen kun uskaltauduin varaamaan ajan. Ensimmäisestä sokeroinnista meni noin kuukausi, kun varasin jo innolla uuden ajan ja siitä taas noin kuukauden päästä uuden. Nytkin selaan kalenteristani sokeroinnille uutta aikaa - Olen koukussa.

IMG_20160714_142633

Ensimmäinen kerta ei pelottanut ihan kauheasti. Toinen kerta jännitti enemmän. En tiennyt ensimmäisellä kerralla mitä odottaa, joten siksi jännityskään ei ollut ihan hirveä. Otin henkiseksi tueksi ystäväni lukemaan minulle viihdeuutisia, mikä vei ajatuksia aina tarpeen tullen muualle. Kyllähän se sattui, en voi valehdella, mutta ei niin paljoa mitä kuvittelin. En itkenyt ja lähdin todella hyvillä mielin ensimmäisestä bikinirajan sokeroinnistani pois. Toisella kerralla varasin ajan myös jalkojen sokerointiin, mikä tuntui muuten aivan hieronnalta bikinirajan sokeroinnin jälkeen! Kerta kerralta sokerointi on minulla sattunut vähemmän ja pelko kivusta on haihtunut jo pois. Välillä pääsee kyllä kirosanoja, mutta niitäkin paljon vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Kiroilen muutenkin luvattoman paljon, pitäisi hommata suodatin äänihuuliin.

Etenkin kesällä sokerointi oli kyllä rahan ja tuskan arvoista. Jos epäilyttää tai jännittää, kannattaa ottaa kaveri mukaan. Kannattaa myös kysellä, tietääkö joku tuttusi hyvän sokeroijan. Itse voin Kuopiosta suositella Hyvänolonkeskus Relaxia, jossa olen itse käynyt kahdella eri kosmetologilla. Koska nimimuistini on huonompi kuin kanalla, niin tyydyn suosittelemaan pelkästään kyseistä paikkaa kokonaisuudessaan. Tämän paikan ansioista en pelkää enää mennä sokerointiin ja olen varmaankin ikuisesti koukussa.

Miksi sokerointi? Ensinnäkin, ei tarvitse huolehtia sheivaamisesta noin kuukauteen. Tämä jos mikä on loistavaa, koska itse vihaan etenkin jalkojen sheivausta. Siihen menee aivan liian paljon aikaa! Aina kun pitäisi olla siloiset sääret, niin muistan liian myöhään että "ainiin, piti sheivata". Ja tosiaan, silloin on jo liian myöhäistä. Toiseksi, sokerointi vähentää sisäänpäin kasvaneita karvoja ja sopii myös kuivalle iholle. Tiedättehän ne ihanat punaiset näppylät, joita sheivaamisesta helposti jää? Sokeroinnista minulle ei niitä tullut yhtään. Huippua.

Jos jotakin jännittää se, mitä kosmetologi näkee sokeroidessaan bikinirajaa, niin voin luvata yhden asian: Et ehdi ajatella asiaa sokeroinnin aikana. Keskittyminen menee ainakin ensimmäisellä kerralla lähinnä kivun kestämiseen ja toisella kerralla et enää edes muista koko asiaa. Turha siis ujostella!


Millaisia kokemuksia teillä on sokeroinnista?


from Taru's Collection http://ift.tt/2c5n77x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti