keskiviikko 24. elokuuta 2016

Dreams of Paradise KESÄN OSTOKSET

ostokset

Kun kasailin lattialleni kesän aikana shoppailemiani juttuja, en voinut olla pyörittelemättä silmiäni. Siis ihan oikeastiko en ole ostanut koko kesänä mitään muuta kuin musta-valko-harmaata settiä? :D Ainoan poikkeuksen tekee ruskea nahkalaukku, ja mitä ruskeaan tulee, kyseessähän ei ole mikään väripommi... Ehkä minusta on tullut tylsä, tai sitten olen vain oppinut panostamaan monikäyttöisempiin vaatteisiin, jotka on niin paljon helpommin yhdisteltävissä toisiin vaatekappaleisiin kuin kirkkaat värisävyt.

paidastJuoksushortsit ostin edullisesti roadtrippini varrelta Luhdan tehtaanmyymälästä. Äidin mielestä ne ovat toivottaman vanhanaikaiset, mutta minä rakastan niitä! Ihanan rennot ja mukavat, ja pakara peittyy kokonaan (tuntuu olevan poikkeuksellista nykyisissä urheiluvaatteissa). Harmaa v-aukkoinen neulepaita tarttui mukaan pieneltä vahinkoshoppailukierrokselta Cubuksesta. Samalla saatoin myös sortua alennusalevaatteiden hamstraamiseen... Valkoinen neule löytyi pieneltä kirpparilta mökkireissulla ja en kyllä ikinä olisi uskonut löytäväni sieltä mitään kiinnostavaa!

gina

Musta halkiollinen rento trikoohame on ollut yksi kesän ykkösostoksista. Hame on yksinkertaisuudessaan kaunis ja helppo valinta päälle, mutta sen voi eri asuihin yhdistettynä saada sopimaan siistimpiinkin tilaisuuksiin. Tämä on ollut ehdoton lempparivalinta autolla pitkiä matkoja ajaessa. Harmaa toppi kuuluu myös ehdottomasti kategoriaan maailman mukavimmat vaatteet päällä ja siitä on tullut vakiopelastaja asukriisin iskiessä. Molemmat ovat GinaTricotista.

bleyer

Bleyerin tanssitennarit olivat olleet haavelistallani jo pidempään aikaan, kun sitten yhtenä torstaipäivänä ajeltiin ystävän kanssa Pasilaan eikä siinä montaa minuuttia mennyt kun kengät oli kiikutettu kassan kautta ensimmäisiin tansseihin! Nämä tossut saavat jalat rokkaamaan kuin itsestään.

treenikassi

Luhdan myymälästä mukaan tarttui myös tämä pieni treenikassi, joka on juuri täydellisen kokoinen viikonloppureissun kamoille, ja jossa tanhutreeneihin kuljetettavat tavarat kulkevat hyvin mukana.

cheeky

Kävin kaverin seurana New Yorkerissa ja mitä siitä seurasikaan... Mitäänhän minun ei pitänyt ostaa, mutta toi huppari nyt on vaan niiiiiiin söpö ja ihanan pehmoinen. Just semmonen mökötyspäivän piristäjä, jonka voi vetää vaikka rentoilutuulella ollessaan suoraan urheilurintsikoiden päälle ja lähteä kouluun. Harmaa t-paita on myös aina hyvä ja helppo ratkaisu.

converset

Valkoiset Converset ovat olleet haavelistallani vuosikausia ja pikku alennuslapulla varustettuina en voinut enää itselleni mitään. Tietysti ne menevät likaisiksi hetkessä, mutta onneksi tennarit on helposti puhdistettavissa ihan vaikka pesukoneessa. Ja naisella on oikeus kauniisiin kenkiin!

kosmetiikka

Kosmetiikkaosastolla ostokseni ovat jääneet hyvin minimaalisiksi, sillä kunnianhimoinen tavoitteeni on karsia kaapeista ylimääräiset putelit ja todella käyttää loppuun kaikki vanhat satatuhatsataa purnukkaa ennen kuin hankin uusia... Puhelinlankaponnareita bongasin H&M:ltä viisi kappaletta kolmella eurolla ja olen ollut noihin tyytyväinen. Uuden meikkivoiteen ostin vanhan tilalle, koska olen rakastunut vanhaan niin paljon, etten yksinkertaisesti voinut sietää ajatusta siitä, että putelin loppuessa minulla ei olisi uutta iskuvalmiina käsien ulottuvilla. ;) Lacto linen kasvovoide on ihana! Levittyy hyvin, kerros on sopivan kevyt mutta kosteuttava.

laukku

Nahkalaukun löysin myös kirpputorilta parin euron hintaan. Laukku on käyttämätön/hyvin vähän käytetty. Se on sisustaa myöten moitteettomassa kunnossa ja ulkoasu on kivan simppeli. Tosin minun pitäisi tehdä hihnaan parit reiät lisää, jotta käyttömukavuus paranisi. Pientä projektia yhdeksi illaksi, kunhan vain saisi aikaiseksi.

mukit
Orimattilan Megamyynti outletista ostin perheenjäsenilleni Crocksit ja pari lahjatavaraa ystäville, mutta itselleni ostin vain muutaman pikkupikkujutun. Uuden parkkikiekon lisäksi ostin nämä mukit, jotka ovat vain niin söpöt. Eivät välttämättä maailman käytännöllisimmät, mutta onhan ne nyt ihanat! En voinut vastustaa.

abiverkkarit

Viimeisimpänä uusin tulokas, elikkä abiverkkarit! Keväällä abivaatteita sovittaessa hupparit eivät oikein napanneet ja päädyttiin isommalla porukalla näihin verkkareihin. Aivan älyttömän pehmeät ja mukavat jalassa, sekä muutenkin kivan malliset. Nyt on loppuvuoden asukriisit ratkaistu.



from Siru I. http://ift.tt/2bEOd77
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti