torstai 25. elokuuta 2016

Riikka K THE BEST ONES YET


DSC_0012
DSC_0062
DSC_0056
DSC_0030
DSC_0063
DSC_0019

Paita Levis / Farkut Cubus / Kengät Converse / Reppu Calvin Klein

Kuvat - Mia
Edit - Minä

Keskiviikkona kello soitti kuuden aikaan aamulla ja torkutin tapojeni vankina mukaan puolisen tuntia. Kun heräsin, en tuntenut kiirettä, ärtyneisyyttä tai epävarmuutta. Olin ajoissa koulussa ja mieli täynnä hyvää energiaa. Mulla on niin vahvasti sellainen tunne, että syksystä tulee hyvä. Siitä tulee pirun kiireinen, haastava ja väsyttävä, mutta ennen kaikkea myös hyvä. 

Kolme kuukautta ulkomailla oivalluksineen päivineen tuntuu vieläkin ja muisto siitä, kuinka  epätoivoisten hetkien ohella pärjäsin sittenkin. Kolme viikkoa oon ollut kotona, nähnyt mahdollisimman paljon rakkaita, ollut omissa oloissani kotosalla, mutta myös juhlinut ja nauttinut kesän rippeistä. Tunnen, kuinka oon tankannut itseni täyteen sellaista I can do this-asennetta tulevaa syksyä varten. Tunnen, kuinka hemmetin hyvä ja varma olo mulla on. Kaiken näiden tunteiden keskellä ajattelen vaan, että VIHDOINKIN. Vihdoinkin tunnen olevani sinut itseni kanssa ja luotan omaan juttuuni. 

Shit, this feels good!

Ja shit nää kuvat aiheutti mulle pienimuotoisen sydänkohtauksen. Mia senkin velho! Voiko näistä parempia enää ottaa? Kannattaisko mun nyt vaan lopettaa tähän? :-D 


from R - Riikka K http://ift.tt/2bmvdHh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti