sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Deko 133 Kortti äidille

Mukavaa äitienpäivän iltaa! Toivottavasti olette viettäneet tahollanne mukavaa päivää. Meillä juhlittiin äitiä yhteisellä juhla-aterialla. Hän oli toivonut apua eteisen remonttiin, joten lahjat liittyivät tavalla tai toisella tuohon. Aiemminhan olen kertonut jo vanhempieni muista remonttikuulumisista muun muassa täällä, joten eteinen on odotettu jatkumo niihin.

Otin aamuhämärässä ennen liikkeellelähtöä nämä korttikuvat: halusin tänä vuonna suunnitella ja painattaa äidille ikioman kortin ja tällainen siitä tuli. Teksti kertoo mielestäni kaikkein olennaisimman. Painatin näitä tietenkin isomman satsin, mutta en kuitenkaan voinut markkinoida tai laittaa näitä netissä myyntiin, muutenhan äiti olisi nähnyt kortin liian aikaisin! :') Heh, meikäläistä ei voi luonnehtia ainakaan järkiperusteiseksi bisnesnaiseksi.

Kotona minuakin muistettiin äitienpäiväkortilla ja -herkuilla, olenhan minäkin äiskä. En ihmislapsen, vaan pikkuisen Armas-koiramme. :) Olen jo aiemminkin sivunnut asiaa (esimerkiksi täällä), mutta mielestäni äitienpäivänä on sija juhlia kaikenlaisia äitejä: perinteisen määritelmän omaavia, mutta yhtä lailla esimerkiksi sijaisäitejä, äidinmielisiä, äitipuolia, eläinten äitejä kuin kaikenlaisia äitihahmojakin.

Ja miksikö kuvailin näitä kuvia aamuhämärässä? Heräsin aikaisin, jotta ehdin käymään raksalla ennen äitienpäiväjuhlintaa. Sain juuri ja juuri vahattua tuvan lattian toiseen kertaan. Pitkiä päiviä on taas ollut, mutta jotenkin näihin on jo tottunut. Eilen aloitin tuvan lattian kanssa ja kävimme äidin kanssa kiekan Ikeassa. Toissailta meni auringonlaskuun saakka pesutilojen kanssa ahertaessa, mutta pinnat näyttäisivät olevan sillä puolella vihdoin ja viimein valmiit. Lähitulevaisuudessa meillä on ohjelmassa muun muassa väliovien asentamista, pesuhuoneen katon panelointia sekä vesiputkihommia. 

Sydämellistä iltaa! ♥
from Deko 133 http://ift.tt/2pLMEbw
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti