maanantai 29. toukokuuta 2017

Pita's Hääkuvaajana

Olin pari päivää sitten pitkästä aikaa heittämässä kuvauskeikkaa. En siis pidä itteäni minään oikeena hääkuvaajana, mut muutamia keikkoja on tullu heitettyä. Lähinnä tuttujen häissä. Tän keikan sain myös tutun kautta, mutta en tuntenu hääparia ollenkaan. Ekaa kertaa mua oikeesti jännitti lähtee kuvaamaan. Oon aina tykänny kuvata ihmisiä, joten en tiiä miks nyt yhtäkkii alko niin kauheesti jännittää. Calcuksella tuli kuvattua aika paljon. Melkein joka viikko oli jotkut kuvaukset, välillä useemmatkin. Jopa päivän aikana saatto olla monta. Siinä se työpäivä meni äkkiä kun viiletti pitkin pääkaupunkiseutua kameran kanssa.


Multa pyydettiin viralliset posekuvat vihkimisen jälkeen. Olin paikalla jo hyvissäajoin odottelemassa, joten sain napattua vielä pari extrakuvaa kun hääpari tuli kirkosta ulos. Sen jälkeen alkoi posaareusrumba. Ensiks koko porukasta, jonka jälkeen kaasojen ja bestmanien kanssa, sitten parin vanhempien. Lopuksi itse hääparin kuvat. Piti toimia nopeesti, kun ulkona oli niin kylmä. Kuinka ollakkaan, ensiks on koko viikon ollu tosi hienot kelit, mut kun jollain on häät, menee pilveen ja on kylmä. Onneks ei satanu kuitenkaan vettä.
Parin viikon päästä on toiset häät. Siellä en tosin oo kuvaajana, vaan ihan vieraana. Meijän Veera menee naimisiin. Lupasin kyllä napata viralliset hääkuvat jossain välissä. Toivottavasti tulee hyvät kemut. Samana viikonloppuna on myös mun synttärit. Voipi olla, et niitä ei juhlita ollenkaan, kun hääjuhla vie varmasti voiton. :D No eipä haittaa, 27 ei oo mikään spesiaali luku. Jonnekkin se vuosi taas vierähti. Jokaisesta vuodesta täytyy olla onnellinen. Ei sitä koskaan tiedä kuinka pitkälle täällä maailmassa saa elellä.

from Pita's http://ift.tt/2scqHUw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti