keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla IN LOVE WITH BURGUNDY

Heipsan Kukaan ei varmaan ylläty jos kerron viikkoni olleen taas kiireinen ja stressaava, joten keskitytään sen sijaan kivempiin juttuihin! Ensinnäkin, tein juuri blogilleni  Facebook-sivut, joita pääset seuraamaan tästä. Kammoksuin kauan ajatusta "liiasta julkisuudesta", mutta lähestyvän blogimuuton kannustamana rohkaistuin viimein seuraamaan muiden esimerkkiä ja väkertämään sivut faceenkin! Ja kyllä, blogi muuttaa.. ;) Jännää! Vielä hetken pääsette lukemaan höpinöitäni täällä, mutta alan kohta vinkkailla uutta osoitetta ja kertoa teille lisää aiheesta. 

Joten sinne vaan tykkäilemään, pus!

Tän viikon ankeaa säätä (seriously, tänään satoi vettä varmaan enemmän kuin koko syksyn aikana yhteensä.. ja viikon päästä on joulukuu, what?!) kompensoivat nämä ihanat kauniilla säällä otetut kuvat, joiden asustakin tykkään kovasti. Tässä yhdistyykin kaikki tän syksyn lempparielementit, nimittäin burgundy, harmaa, hatut, neulosculottesit, silmälasit ja tuo pörröhäntä! Mitä te tykkäätte asusta ja kuvista?

 culottes ja rillit Zara
laukku Stradivarius
hattu Lindex
nilkkurit Seppälä
pörröhäntä Glitter

Suuren suuri kiitos teille kaikille rakkaille ihanista edelliseen postauksiin tulleista kommenteista En oo ehtinyt valitettavasti niihin vielä vastailemaan tai ylipäätään muutakaan blogiin kirjoittelemaan, sillä kuten sanottua, oon juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Mutta huomenna paneudun niihin ajan kanssa! 

Viikkoon on mahtunut myös monta kivaa juttua. Oon hoitanut urakalla koulujuttuja pois alta, ja voinkin hieman huokaista helpotuksesta. Sain ostettua vaivaisen parin euron lipun Onnibussilla Joensuusta Helsinkiin. Selvisin rokotuksesta (tosin edelleen on tiistaina laitetusta rokotteesta käsi kipeä ja turvoksissa, ja lämpö nousee). Sain todella positiivista palautetta jännittämästäni ruotsin esitelmästä koko yliopiston kivoimmalta opettajalta. Sain mun sohvan myytyä tuplahinnalla siitä, minkä siitä itse maksoin. Sen seurauksena saankin joulukuusen mahtumaan yksiööni! Näin pitkästä aikaa ihmistä, joka mulle on ollut viime vuosien aikana hyvin tärkeä. Oon saanut mahdollisuuden pariin aivan huikeaan yhteistyöhön. Olen löytänyt mahtavia joululahjoja läheisilleni. Toteutettiin tänään ystävieni kanssa koulun aulassa erääseen kurssiin liittyvä projekti, joka me ideoitiin ihanaksi rentoutushetkeksi kaiken kivan pikkupuuhan kera. 

Mitä sun viikkoon kuuluu? Kivaa viikon jatkoa, palataan pian


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/2fSL9qA
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti