maanantai 14. marraskuuta 2016

Miss Joy KULMAT KUNTOON - MICROBLADING

Heissan Blogista löytyy silloin tällöin kauneus aiheisia postauksia ja tänään mulla olisi ilo taas jakaa teille yksi sellainen. Kuinka monelle microblading on tuttu termi? Niin vähän arvelinkin, ei kovin monelle. Kuten ei minullekkaan ollut ennen viime viikon lauantaita. Microblading on tekniikka, jolla kulmat ns. kestopigmentoidaan mahdollisimman luonnollisen näköisiksi kuitenkaan toteuttamalla sitä tatuointi tyylillä. Microblading tekniikassa käytetään työvälineenä pientä veistä, jolla vedellään ns. uusia karvoja omien kulmien sekaan!

microblading2

Mutta siis, viikko sitten lauantaina kävin kyseisessä toimenpiteessä. Alkuun kulmat mittailtiin todella tarkkaan, jotta aloituskohdat, korkein kohta ja ääriviivat saatiin kohdilleen. Sen jälkeen työtä alettiin tehdä pienen terän ja värin kera. Tiedän, terä kuulostaa aika hurjalta, hah :D Kulmiin tehtiin ns. uusia karvoja jotka jäljittelevät oikean kulmakarvan ulkonäköä ja suuntaa. Selväähän on, että "viiltojen" teko sattui jonkin verran, mutta siihenkin kipuun turtui aika nopeasti!

ennenjälkeen
Kulmat ennen pigmentointia ja heti sen jälkeen.

Miksi sitten päädyin tähän kulmien pigmentointiin eli microbladingiin?
 
Päällimmäinen syy oli ehdottomasti se, että mun omat kulmat ovat ihan olemattomat. Karvoja kyllä löytyy muutama hassu yksilö, mutta väriä mun kulmissahan ei ole juuri ollenkaan. Viihdyn kyllä ilman meikkiä, mutta kulmaväri on sellainen jota ilman, on todella ahdistavaa olla. Ja ihan juuri siksi, että niitä kulmia ei ole. Mun arki on helpottunut ihan huomattavasti näiden "uusien kulmien"  ansiosta, kun joka aamu olen voinut skipata kulmien laiton kokonaan! :)

Kokonaisuudessaan kulmat ovat parantuneet noin kuukauden kuluttua ensi laitosta, jonka jälkeen kulmiin tehdään vielä vahvistuskerta. Tällä hetkellä mun kulmat ovat siinä parantumisvaiheessa, että ylimääräinen väri ja muodostunut rahka alkavat irrota. Tässä vaiheessa kulmat vaalenevat jonkun verran koska ylimääräinen väri poistuu ja mahdollisia koloja ja aukkoja saattaa syntyä. Ne kuitenkin paikataan vahvistuskäynnillä ja mahdollisesti vielä muokataan kulmien väriä, muotoa yms. mitä asiakas haluaa :) Itse oon tosi tyytyväinen kulmien muotoon, ne on juuri sellaiset jotka sopivat mun kasvoihin. Väriä ehkä voisi tummentaa ihan hitusen verran, mutta katsokaan onko siihenkään tarvetta kun kulmat ovat parantuneet kunnolla :)

microblading

Kulmat laitoin Kuopion Lash&brow :lla. Lash&Brow :n Suvi oli oikein ammattitaitoinen vaikka onkin vasta aloittanut kulmien teon joku aika sitten :) Instagrammista löydätte kyseisen yrityksen sivut nimellä @lashbrowkuopio sekä facebookista tästä linkistä! Aikaa kulmien pigmentointiin voitte varata facebookin, instagrammin tai puhelinnumeron kautta!

Onko teille kellekkään tuttu microblading tekniikka ? :) 
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2fPvq8N
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti