keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Deko 133 Mustavalkoiset joulukortit x 4

Nyt se on täällä! Joulukuu! ♥ Tänä vuonna meiltä lähtee matkaan taas mustavalkoisia joulukortteja. Moderneja ja selkeitä, joissa joulujuju on pelkistetyn yksinkertainen. Näitä työstäessäni halusin ensimmäisenä keskittyä numeroon 24. Tuohon joulukuun maagisimpaan lukuun, johon ainakin itselläni kiteytyy kutkuttavaa odotusta ja lämmintä tunnetta. Visio kortista oli oikeastaan hetkessä valmis, mutta en osannut päättää, tilaisinko sitä mustalla vai valkoisella pohjalla - päädyin sitten molempiin. :)

Numerokorttien lisäksi halusin kehitellä vielä pari muuta vaihtoehtoa. Syntyi perinteisempi lumihiutale ja leikkisä amerikkalaispukin hohotus. Tällaisesta nelikosta on nyt helppo valita, minkä kortin lähettää kellekin. Tai no, rehellisyyden nimissä, aion kyllä nappaista korttikvartetin myös meidän omaan joulusisustukseemmekin. *<|:)

Joulukorttien lähettäminen on meille merkittävä osa joulua - niitä on ihana kirjoittaa ja vielä ihanampi löytää omasta postilaatikostaan. Nämä kortit on tehty puhtaasti omaan tarpeeseen, kuten kaikki muukin tekemäni grafiikka. Kun nämä miellyttävät omaa silmää, silloin ehkä joku muukin tykkää. Mikäli tällaiset joulukortit olisivat mieleisiä juuri sinulle - lähetettäväksi tai omaan sisustukseen - voit hankkia niitä täältä. Korttien kappalehinta on 2 €. Kooltaan ne ovat 10,5 x 14,8 cm ja materiaali on 350 g/m² -vahvuista offset-kartonkia. Takapuoli on kokonaan valkoinen.

Aiotteko te lähettää joulukortteja?
from Deko 133 http://ift.tt/2g9obJa
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti