keskiviikko 30. marraskuuta 2016

MUSTAPÄISTÄ EROON KOTIKONSTEIN

DSC01917
Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä MayBeautyn kanssa. He lähettivät mulle sähköpostia ja kysyivät, että haluaisinko testailla heidän kasvonaamiotaan. Itse asiassa tilasin eBaysta samantapaista kasvonaamiota kun tämä heidän The Incredible face mask, mutta en tiedä uskallanko käyttää sitä. Koskaan ei voi tietää mitä sieltä tilatut tuotteet sisältää! Tämä MayBeautyn naamio on paljon luotettavampi vaihtoehto, ainesosatkin esillä. 

Tämä naamio lupaa poistaa mustapäitä, rasvaa, kuollutta ihosolukkoa sekä se ehkäisee aknea. Mulla mustapäiden poisto oli päätavoitteena kun lähdin testaamaan tätä. Mulla on varsinkin nenänvarressa mustapäitä, jotka vaikeuttaa meikin levittämistä tasaisesti. Poskissa on myös hieman samaa ongelmaa. Tietysti myös kuollut ihosolukko olisi hyvä kuoria välillä pois!
DSC01935-horz
Tuotteen levitystä ennen puhdistetaan kasvot kaikesta ylimääräisestä. Vinkki! Avaa ihohuokoset esim. kuumalla suihkulla tai vesihöyryllä ennen tuotteen levittämistä, näin tämä iskee paremmin varsinkin mustapäihin. Paketin mukana tuli pehmeä sivellin, jolla tuotteen saa helposti levitettyä käsiä sotkematta. Kulmakarvoja on hyvä varoa tätä levitettäessä... :-D Epäilin hieman että riittääkö yksi pussi koko naamalle, mutta tuote oli kyllä tosi riittoisaa.
DSC01955
Naamion annetaan olla kasvoilla 30-45 minuuttia. Itselleni riitti tuo 30 minuuttia varsin hyvin. Tässä odotellessa voit vaikkapa näyttäytyä poikaystävälle joka toteaa sun olevan pelottava. Nimimerkillä kokemusta on.
DSC01971-horz
Lopuksi naamio kuoritaan iholta pois. Oon pahoillani että tämä kuva on ehkä hieman nasty, mutta näätte ainakin tuotteen tehokkuuden! Kasvoista tuli ihan mielettömän pehmeät, eron huomasi varsinkin just tosta nenänvarresta, joka oli mulle se ongelma-alue. Vinkki! Sulje ihohuokoset vaikkapa kylmällä vedellä tai jääpalalla. Tämän jälkeen laitoin kasvoille perusvoidetta. Mun nenä on muuten edelleenkin pehmeä, vaikka tästä naamiosta on jo monta päivää aikaa. Muistakaa myös tsekata MayBeautyn muut tuotteet!

Sain myös kivan jutun mun lukijoille Nyt saatte koodilla "amlmask" -30% alennuksen tilatessanne näitä naamioita. Tässä vielä linkki suoraan alennukseen verkkokaupassa.


Alennus on voimassa vuoden loppuun saakka.


from about my life http://ift.tt/2glVJHd
http://ift.tt/1G6NSif

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti