maanantai 28. marraskuuta 2016

Deko 133 Pieni ja punainen

Rapsakkaa pakkastiistaita! Yritin selailla blogia taaksepäin ja muistella, milloin viimeksi olen hankkinut jotain sisustuskampetta meille kotiin - siitä on aikaa. Heinäkuussa löysin vessaan uusia tekstiilejä, mutta muita juttuja en ole tänä vuonna ostellut. Enkä juuri viime vuonnakaan, sillä tuolloin päivitin joululomalla olohuoneen telkkuseinämän ja sitä edelliset hankinnat ovat kesältä 2015, Tanskasta. Voitteko kuvitella?! 

DIY-juttuja on kyllä piisannut, mutta tarvetta kauppaostoksille ei ole yksinkertaisesti ollut. Eikä ole varsinaisesti edelleenkään, vaan löysin pari viikkoa sitten pieniä ihanuuksia täältä Iisalmesta, paikalliselta vanhan tavaran kauppiaalta. Yhteensä kolme vanhaa esinettä. Tämä pieni ja punainen on niistä ensimmäinen, jonka haluan esitellä teille.

Kyseessä on vanha, peltinen laastarirasia. Ei ihan symmetrinen, vaan pikkuisen epäsuhta. Kuitenkin mahdottoman söpö! En tiedä olisinko innostunut sen punaisesta väristä muuna vuodenaikana, mutta nyt se tuntuu sopivalta ilopilkulta joulua odottaessa. Käyttötarkoitus rasialle oli heti selvä: olin nimittäin jo aiemmin mietiskellyt, mihin säilöisin lyhyet kynttiläpätkät. Rasia on niille nyt juuri oikeankokoinen.

Asettelin rasian paraatipaikalle, mustan kaappivanhuksen hyllylle. Tuossa se pilkahtaa tasaisin väliajoin silmään ja tuo sympaattisia, jouluisia ajatuksia mieleen. Niistä tosin ei ole nyt muutenkaan puutetta, kun viikonloppu tupsautti aivan mahtavan lumikerroksen - sillä on suuri vaikutus tunnelmaan. Työmatkaa ajellessani olen luukuttanut joululauluja antaumuksella ja suunnitellut joulukuun puuhia: siivouksia, loppujen jouluvalojen laittamista ja joululahjasalaisuuksia. On tämä vain i-ha-naa aikaa vuodesta. ♥
from Deko 133 http://ift.tt/2gQXRru
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti