sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Aleksiinan YO-LOOK HAUSSA?

Moikka!

Tämän kevään lakkiaisiin ei ole enää kahtakaan kuukautta aikaa jäljellä, ja ainakaan minä en ole vielä hankkinut mekkoa kyseiseen tilaisuuteen puhumattakaan kengistä tai asusteista. Lähdin kokoamaan ideoita siitä, millainen look voisi toimia yo-juhlissa.

huhti5

1 / 2 / 3 / 4

Aloitetaan tärkeimmästä eli mekosta! Lakkiaiset ovat iloiset kesäjuhlat, joten vaaleat sävyt sopivat mekkoon raikkaudellaan. Valkoinen on kaikista perinteisin väri, sopiihan se lakkiin täydellisesti. En ole kirkkaiden tai tummien värien paras ystävä, joten valitsisin mekon väriksi mieluummin esimerkiksi nuden, hennon vaaleanpunaisen, laventelin, kullan tai vaaleansinisen. Myös kukallinen mekko tarpeeksi yksinkertaisella printillä olisi aivan ihana!

huhti6

1 / 2 / 3 / 4

Tai sitten jotain vähän erikoisempaa: paljeteilla/helmillä kirjailtua mekkoa, pitkiä hihoja tai syvään uurrettua kaula-aukkoa. Röyhelöitä tai selkäyksityiskohtia, yksiolkaimellisuutta tai wrap-mallista mekkoa. Oman tyylin mukaista, mutta massasta erottuvaa. Vaikka maksimekot ovatkin upeita, niin olen etsinyt lähtökohtaisesti lyhyttä mekkoa. Maksimitassa päätyisin kuitenkin korkealle yltävään halkioon, joka keventäisi täysipituista helmaa.

huhti8

1 / 2 / 3 / 4

Kengät tulee tietenkin valita mekon mukaan, mutta tässä pari vaihtoehtoa siitä, mitä tyyliä niissä voisi lähteä hakemaan. Lace-up-trendi viehättää minua edelleen, mutta sirot sandaletit ovat helpommin yhdisteltävissä mekkoon kuin mekkoon. Lakissa olevaan kultaiseen lyyraan yhdistyisi nätisti myös kullanväriset korot. Jos koko päivän kipittely päätä huimaavissa koroissa tuntuu kauhistuttavalta ajatukselta, niin balleriinat ovat aina kauniin naiselliset. Ajattelin etsiä korkojen lisäksi matalat kengät varalle, sillä tiedossa on ylioppilaiden kulkue kaupungin läpi, enkä halua rasittaa jalkojani jo heti aamupäivästä.

huhti9

kuvat: Pinterest

Ylioppilaslakki rajoittaa huomattavasti kampausta. Sillä lakki on itsessään jo näyttävä asuste, turhia hiuskoruja tai liikaa kikkailua ei hiuksissa kaivata. Simppeli ja kiharainen niskanuttura tai rento letti sopivatkin lakin kanssa loistavasti. Hiusten jättäminen auki suurille kiharoille tai vaihtoehtoisesti puoliksi kiinni-puoliksi auki -kampaus riittää usein myös varsin hyvin. Varsinkin jos muussa lookissa on jo paljon yksityiskohtia, niin mitä simppelimpi kampaus, sitä parempi.

huhti7

kuvat: Pinterest

Viimeiseksi vielä meikki-inspiraatiota. Vanhojentansseista poiketen olen ajatellut tehdä meikin tällä kertaa itse, joten olisi pikkuhiljaa aika päivittää meikkivarastoa ja uppotua meikkitutoriaalien pariin Youtubessa. Liian näyttävää en lähtisi meikistä tekemään, varsinkin kun kyseessä on päiväjuhla. Tummat silmät ja vaaleat huulet toimivat kuitenkin aina, samoin vaaleat luomivärit irtoripsitupsujen kanssa. Meikkipohjan kestävyyteen kannattaa panostaa kunnolla, jotta illalla jatkoille lähtiessä näyttää edelleen huolitellulta.

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/1MnEII6
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti