sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Taru's Collection SUNDAY LOOK

Miten niin revityt farkut ovat minun tämän hetken suosikkihousut? Eiväthän ne ole kuin jokaikisissä asukuvissa, joita olen viimeaikoina räpsinyt. Jos ei nyt ihan jokaisissa, niin ainakin melkein jokaisissa. Pull&Bearista ostetut farkut ovat olleet kovemmassa käytössä kuin Freddyt (mikä on aika ihme, koska rakastan Freddyjen mukavuutta)! Nämä kuvissakin esiintyvät housut ovat jalassa äärimmäisen miellyttävät, eivät pahemmin purista ja takapuoli ei ole kovasta käytöstä huolimatta lörpähtänyt. Ainut miinus näissä on liian lyhyet lahkeet. Hups.

jouDSC_6796jouDSC_6836

Miksi ostin farkut, joiden lahkeet ovat aivan liian lyhyet? Puolittain siksi, että olin vähän hölmö. En ajatellut, kuinka paljon lyhyet lahkeet rajoittavat housujen käyttöä ja minun oli vain pakko saada revityt farkut. Olen sovittanyt ja metsästänyt hyviä jo pitkään, mutta aina housuissa on ollut jokin vika. Yleisimmin ne ovat olleet liian löysät vyötäröltä tai roikkuneet takapuolesta, joten ehkä ajattelin lyhyiden lahkeiden olevan se pienin paha.

Ajattelin kuitenkin elämää hieman eteenpäin. Kesä kolkuttaa kohta jo ovella ja Converse-kausi pääsee kohta taas räjähtämään. Olen ulkoiluttanut jo valkoisia Conversejani pari kertaa, vaikka joka kerta itken verta jokaisen uuden tahran takia. Ei nyt aivan, mutta kunhan tuo keli pysyisi tasaisen aurinkoisena ja loskaa ei enää tulisi, niin olisin ihan tyytyväinen. Pääsisin toteuttamaan sen idean, jonka takia ostin liian lyhyet lahkeet. Nuorisolla (hahah olenkin jo niin vanha että voin käyttää tuota sanaa) sitä lookkia on näkynyt jo pitkin vuoden. Kyllä, aivan oikein: nilkat paljaana ja Converset jalassa. Omaperäistä ja kekseliästä - eikös! :D

jouDSC_6832
Jeans - Pull&Bear / Crop top - Pull&Bear / Shoes - SoWhat / Cardigan - Cotton:On / Clutch - Glitter / Watch - Polar A360 
jouDSC_6870jouDSC_6849jouDSC_6840

Tämä asukokonaisuus on yhdeltä sunnuntailta, jolloin olo oli raukea ja laiskahko. Jos en olisi menossa tänään töihin, pukeutuisin varmaan aika samalla tavalla. Tuossa asussa tunsin oloni rennoksi ja samalla ihan tyylikkääksi. Ranteessa oleva Polarin A360 yritti potkia minuun liikettä turhaan tuona päivänä. Se oli rento sunnuntai! Normaalisti tuosta kellosta on kyllä hyötyä, se antaa motivaatiota ja potkii takapuolelle jos meinaa laiskottaa. Tosi näppärä kaveri treenatessa, suosittelen. Jos teitä kiinnostaa tämä kello enemmänkin, voisin tehdä ihan oman postauksen kokemuksistani ja fiiliksistäni tämän kellon kanssa. Laittakaahan kommenttia jos kiinnostuitte!

jouDSC_6897
Kuvat: Viivi

Sunnuntai ja kalenteri täynnä - tänään se ei haittaa! Kohta lähden käväisemään töissä ja illalla yritän päästä salille vielä hieman treenamaan. Jänskää taas nukkua aivan yksin, kun kämppis on Norjassa ja Juho lähti taas kouluttautumaan toiselle puolelle Suomea. Pitää tehdä niin paljon tänään kaikkea, että illalla ei jaksa edes pelätä sängyn alla asuvia mörköjä ja kummituksia. Onneksi tämän vuoron jälkeen alkaa pitkät vapaat ja voin viettää kerrankin Vappua aivan rauhassa ja ilman töitä!

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille ♥


from Taru's Collection http://ift.tt/1VLrIzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti