tiistai 26. huhtikuuta 2016

Tea Marika mietteitä

Useasti puhun blogissani nukkumisesta ja etenkin siitä, kuinka mä en taitoa hallitse. Sitten painaakin aina väsymys, joka heijastuu inaktiivisuutena myös tänne blogiinkin. Viime aikoina olen joko 1) nähnyt kamalia kuolemaa sisältäviä painajaisia, 2) villejä ja hullunkurisia tapahtumarikkaita unia, tai 3) herännyt luonnottoman aikaisin tai useita kertoja aamuyöllä. Ärsyttävää, että kahvi on pakko nykyisin tunkea kurkusta alas herätäkseni. Vasta parin kupposen jälkeen voin edes harkita sängystä "nousua". Toivotaan, että kevät nostaa päivän energiatasot huippuunsa ja laskee kunnon yöpuulle.
Kulutin aamupäivän siivoilun ja shoppailun parissa, mutta siitä kuulettekin lisää ja tarkemmin, kun julkaisen päivästä videon tubeen.

SinihuuliSinihuuliSinihuuliSinihuuliSinihuuliSinihuuliSinihuuliSinihuuli

Viikonloppuna hengailin pitkästä aikaa Monan kanssa, ja ensi kertaa Iinan kanssa. Iinaa näette todennäköisesti huomenna blogissani, mikäli hän tänne suostuu... :D Olen nimittäin menossa hänelle yökylään - jälleen ja vappukin vierähtää niissä piireissä. Haluaako joku kuulla lisää?

from TEA MARIKA http://ift.tt/1VQTWcd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti