torstai 21. huhtikuuta 2016

Dreams of Paradise Vaatekaapin kulmakivet

Innostuin tässä yhtenä iltana seikkailemaan polyvoren ihmeellisessä maailmassa ja siinä samalla kokosin puolivahingossa setin, joka tulisi löytyä (omaan tyyliin sovellettuna) jokaisen naisen vaatekaapista! Siispä tänään aiheena ovat vaatekaapin kulmakivet, jotka ovat juuri niitä perusjuttuja, joiden ympärille muu tyyli kasaantuu. Pidemmittä puheitta, käydään asiaan!

Seuraavat vaatteet tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista:

Lämmin takki on ehdoton (varsinkin Suomen keleissä). Voit hankkia minkä mallisen tai värisen tahansa (älä pelkää kirkkaita värejä, ne tuovat ihanaa piristystä synkkiin talvipäiviin), kunhan se on tarpeeksi lämmin, pitää sopivasti tuulta ja on helposti yhdisteltävissä erilaisiin alaosiin. Pituutta kannattaa olla ainakin reiden puoliväliin, jotta takki lämmittää kunnolla.

Hyvännäköiset lenkkarit sopivat yllättävän moniin tilanteisiin ja ne ovat yhdistettävissä moniin eri asuihin.  Lenkkarit osoittavat loistavuutensa kerta toisensa jälkeen ulkomaanreissuilla. Ne voi yhdistää siistimpäänkin asukokonaisuuteen, niillä on mukava kävellä koko päivä ja lenkillekin lähtö onnistuu. Kaiken lisäksi ne painavat olemattoman vähän eivätkä vie turhaa tilaa matkalaukusta.

Yksinkertaiset topit & t-paidat eivät ole ehkä se asukokonaisuuden mieleen jäävin osa, mutta niiden asema asukokonaisuuksien tasapainottajina on kiistämätön. Valkoinen kaunis toppi sopii yhteen niin housujen kuin hameidenkin kanssa, ja oikeiden yhdistettynä se sopii yhtälailla päivän shoppailukierrokselle kuin iltapäivän illallisellekin.


Vaatekaapin kulmakivet


Täydellisesti istuvat farkut eivät välttämättä ole mukavimmasta päästä ostaa, sillä vaihtoehtoja on loputtomiin. Positiivinen asia on, että sopiva malli on olemassa jokaiselle. Sinun täytyy vain löytää omasi. Toisille sopii boot cut, jotkut suosivat suoria malleja ja itse rakastan pillifarkkuja. Pyydä myyjältä apua ja kun löydät täydelliset, osta useissa väreissä!

Monikäyttöinen pikkumusta sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja ratkoo vaatekriisit kerta toisensa jälkeen. Pikkumustan voi pukea juhlakäyttöön korkokenkien ja kauniiden korujen kanssa, mutta se toimii myös arkivaatteena esimerkiksi farkkutakin ja tennareiden kanssa. Asusteiden voima on ihmeellinen.

Kaunis hame
voi olla melkein minkä värinen tai kuvioinen tahansa, mutta monipuolisimmin voit käyttää yksinkertaisia yksivärisiä hameita. Hame muokkautuu eri tilaisuuksiin vielä mekkoakin monipuolisemmin ja sama vaate toimii niin arkena kuin juhlanakin.

Upea kello kulkee ranteessa mukana päivittäin. Valitse kultainen tai hopea sen mukaan, kumpia koruja käytät useinmiten. Kelloon kannattaa panostaa, sillä se tuottaa paljon iloa joka päivä. Voit valita siron ja koristellun mallin, joka korvaa rannekorun tai klassisen yksinkertaisen mallin, joka on takuuvarma valinta vuodesta toiseen.

Mukavat rintaliivit ovat jotakin, mihin kannattaa todella panostaa. Rintaliivejä tulee käytettyä hyvin paljon ja simppelit valkoiset tai nuden väriset sopivat parhaiten jokaisen vaatteen alle. Mukavuudesta ei kannata, eikä saa tinkiä. Olen vasta viimeisten kuukausien aikana ymmärtänyt kunnollisten laaturintaliivien arvon - paluuta entiseen ei ole.

Luottokorkokengät kannattaa valita jossakin simppelissä värissä, joka sopii mahdollisimman moniin vaatteisiin yhdistettäväksi. Esimerkiksi mustat tai vaaleat ovat hyvä vaihtoehto. Korkokengät kannattaa shoppailla iltapäivällä kun jalat ovat hiukan turvonneet, jotta saat mahdollisimman realistisen kuvan siitä, miltä kengät tuntuvat jalassa. Kuten rintaliivienkin kohdalla, korkkareissa mukavuudesta ei saa tinkiä.

Oman tyylinen bleiseri on toisille musta ja tyköistuva, joillekin laivastonsininen ja koristeellinen. Toiset suosivat kirkkaita värejä ja oma mallini on väljähkö ja harmaa. Bleiseri on helppo lisätä moniin eri asuihin tuomaan ryhtiä ja sitä voi käyttää sekä lämmittävänä välikerroksena että takkina.

Laadukkaat saappaat tulisi löytyä jokaisen naisen kenkähyllystä. Ne lämmittävät mukavasti talvisin ja ovat täydellinen pari mekolle ja sukkahousuille. Kannattaa varautua niiden likaantumiseen ja suojata ne hyvin ennen ensikäyttöä. Mieltymyksen mukaan korkoakin voi löytyä, mutta sopivan maltillisesti niin, että kengillä on helppo kävellä liukkaillakin keleillä.

Vielä lopuksi olisi myös superhauska kuulla, onko teillä samoja luottovaatteita kuin minulla, vai onko oma garderobinne täysin erilainen?

from Siru I. http://ift.tt/1YJW7LY
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti