keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Aleksiinan BLOGGERS´ INSPIRATION DAY

huhti10

Viime lauantaina pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa Indiedaysin järjestämään Bloggers´ Inspiration Day:hyn. Onneksi päivä sattui sopivasti ja pystyin lähtemään minireissulle Helsinkiin! Syksyllä samainen tapahtuma jäikin valitettavasti väliin. Päivä jännitti vähän etukäteen, sillä onhan blogini vielä pikkuruinen eikä kutsu ollut avecillinen. Mutta kannatti ehdottomasti lähteä ja hypätä hieman mukavuusalueen ulkopuolelle, päivästä tuli nimittäin todella mukava :)

huhti14

huhti18

huhti22

huhti21

huhti25

kuva: Janni Ehari

Asukriisiltä ei tietenkään vältytty ja päätinkin vaatteet vasta edellisenä iltana. Lace-up collegepaidan ostin Gina Tricotista päivää ennen ja yhdistin sen Monkin skortiin sekä mustiin asusteisiin. Asukuvia ei tullut harmi kyllä otettua, mutta tapahtuman virallisista kuvista löytyi edes tämä kuva lookista.

huhti12

huhti11

huhti20


Tapahtumapaikkana toimi Kattilahalli, joka sopikin tilaisuuteen todella hyvin. Avara tila oli täynnä yhteistyökumppaneiden osastoja, joissa sai kierrellä vapaasti. Pisteiden lisäksi oli mahdollisuus kuunnella bloggaajien haastatteluita päälavalla, nauttia drinkeistä, keräillä tuotekasseja ja bongata ulkomaalaisia superbloggaajia kuten Sendi Skopljakin ja Sandra Willerin. Muutenkin oli todella outoa nähdä ensimmäistä kertaa livenä bloggaajia, joita on tullut seurattua jo useampia vuosia.

huhti19

huhti13

huhti23

huhti15

huhti16

huhti24

kuva: Pauli Siuruainen

Ihanat Sofi ja Roosa, joiden kanssa tuli päivä pyörittyä! Yksi bloggaamisen parhaista puolista onkin tutustua uusiin ihmisiin, jotka jakavat saman harrastuksen ja mielenkiinnon kohteet. Iso kiitos tytöille vielä seurasta ja ensi kertaa odotellessa<3

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/1Tersmb
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti