perjantai 22. huhtikuuta 2016

Sadepisaroita Niittykukkasilla LAST ONES FROM WINTER

Hi there! Tulin heittämään pikaiset moikat teille, sillä viime kerrasta on taas aikaa vierähtänyt ja viikonloppu sujuu hyvin kiireisissä merkeissä. Yllä näette vikat talvikuvat ja kivan rennon, H&M -painotteisen asukokonaisuuden. Tuo neuletakki on ihanan pehmoinen ja lämmin, ja tykkään erityisesti noista kirjailuista!

Viime päivät ja viikot on kuluneet yllättäen kiireiden merkeissä. Oon viimein saanut kandini aloitettua, ja sovin myös kandin esitysajan joka tulee aivan liian pian! Oonkin hieman kauhuissani siitä, miten ehdin parissa viikossa saada hyvin alussa olevan kandini esityskelpoiseksi. Mutta mutta, yritys on kova!

Tää viikonloppu menee juhlatunnelmissa, sillä huomenna juhlitaan äitini 50v-synttäreitä suvun ja ystävien kesken. Tulin Kuhmoon jo keskiviikkona avustamaan valmisteluissa, ja alkaa onneksi olla kaikki jo kohtalaisen hyvällä mallilla. Juhlat on aina niin kivoja, ja odotankin huomista valtavalla innolla! 

Lisäksi olisi luvassa Iristag-arvonnan voittaja, ja paikantimen voittikin Hanna (hanna-heiskanen@hotmail.com)! Paljon onnea voittajalle, tsekkailehan sähköpostiasi sillä Darennelta ollaan pian yhteydessä sinuun! :)

Mitä sulle kuuluu? Millaisia viikonloppusuunnitelmia sieltä löytyy? :)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1YLCaV4
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti