keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Miss Joy PURE JENKKI! - HOPEATOFFEE

Terkkuja sinne taas! Viime postauksessa on himoittu karkkeja mutta silti tehty lupaustakin pienestä herkuttelulakosta. Kiitos teille ihan tosi kivoista kommenteista. Niiden perusteella en ( onneksi ) ole ainut, jolla ei karkkilakot onnistu, hah! Edellisen "Makeanhimo" postauksen voit käydä siis lukaisemassa tästä! Tänään sitten olisi luvassa vähän toista ääripäätä eli hampaiden hyvinvointia. Perus hampaiden hoitorutiineihinhan kuuluu hampaiden pesu ja hammaslankan käyttö. Mutta myös purkan jauhaminen aterioiden jälkeen on oivaa hoitoa hampaille. Se nimittäin estää happohyökkäyksien synnyn ja sitä kautta reikiintymistä ja kiilteen vaurioitumista. Postauksen aiheena on siis purkan jauhaminen, johon mulla ois aika herkku purkka suositeltavana!

hopeatoffee

Kauppoihin alkaa pikkuhiljaa rantautumaan tämä Jenkin uutuus purkkamaku, Hopeatoffee. Monella varmasti raksuttaa jo päässä, että hei, tämähän on ihan tuttu maku karkkihyllyltä! Ja niin se muuten on. Pääsin maistelemaan tätä purkkaa Cloettan kanssa tehdyn yhteistyön merkeissä ja voin sanoa, että ihan kuin hopetoffee karkkeja söisi! Tietenkin vähän terveellisemmässä muodossa :D Maistattelin purkkaa tutuilla ja keräsinkin vähän kommenttia mitä mieltä muut olivat tästä uutuudesta. "Ihankuin hopeatoffeeta söisi!" sekä "Miellyttävän salmiakkinen maku"  olivat useimpien kommentti! Itse ainakin olen hopeatoffeen ystävä, joten ihan huippua että siitä on saatu purkkaversiokin.

hopeatoffee1
hopeatoffee2

Purkkaahan siis suositellaan syövän jokaisen aterian jälkeen ainakin yksi pala, joka sitten estää juuri niitä happohyökkäyksiä. Mä olen itse ollut aika huono syömään purkkaa, koska sitä kantaa niin harvoin mukana esim. töissä tai koulussa. Mutta todellakin pitää tästä lähtien opetella kantamaan purkkapussia mukana, nimittäin viime hammaslääkäri käynnillä tuomio oli pari reiän alkua, joten sitä suuremmalla syyllä voisi tuota purukalustoa hoitaa :D

Kuinkas moni on jo kerennyt tätä purukumia maistelemaan ? Niille joille vielä uusi tuttavuus, niin kipinkapin kauppaan! 


PicMonkey Collagepmopp
*Tuotteet saatu blogin kautta


from MISS JOY http://ift.tt/235Wwtr
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti