torstai 21. huhtikuuta 2016

Deko 133 Kuopion Designmarket - täältä tullaan!

Kuopiossa on parhaillaan menossa ensimmäinen Design Week, eli savolaiselle muotoilulle omistettu tapahtumaviikko mitä monipuolisimman ohjelman kera. Aivan upeaa, että vihdoin ja viimein myös Itä-Suomessa on herätty järjestämään isompaa designin ympärille - meillähän on täällä niin korkeatasoista osaamista yhdistettynä inspiroivaan luovuuteen, että sitä passaakin esitellä. 

Osana Design Weekia järjestetään nyt viikonloppuna Designmarket, joka kokoaa yhteen kotimaisia designosaajia ympäri Suomen. Ja ajatella, minäkin olen mukana! Designmarket on avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina (23. ja 24.4.) osoitteessa Piispankatu 8. Ovet ovat auki molempina päivinä kello 10-17. Pääsymaksua tapahtumaan ei ole, joten kannattaa ehdottomasti piipahtaa kiertämässä ja ahmimassa designilla höystettyä ilmapiiriä, vaikkei mitään hankittavaa olisikaan ostoslistalla.

Omasta pöydästäni löytyy mustavalkoisia Blawhi Graphics -grafiikkatuotteita sekä pientä oheiskivaa. Tämän postauksen kuvituksena ovat uudet printit, jotka saapuivat huhtikuun alussa varastoon. Mustapohjainen JÄLJET-juliste on humahtanut verkkokaupan kiistattomaksi myyntisuosikiksi ja sellaisen voi käydä nappaamassa mukaansa Desigmarketistakin.

Kuten tavallista, jännitys ja innostus myllertävät mahassa yhtenä möykkynä. Vaikka kuinka olen yrittänyt orientoitua ja valmistautua Designmarketiin järjestelmällisesti, tuntuu että olen viimeisen viikon touhunnut kuin päätön kana: tehnyt yhden pikkujutun tuolla, vaihtanut hommaa lennossa, jättänyt toisen asian kesken ja jatkanut kolmatta. No, jospa tälläkin kertaa tulisi valmista ajoissa ja lauantaiaamuna kaikki kamppeet löytäisivät paikkansa. Lauantaina meillä on Designmarketin sulkeutumisen jälkeen ohjelmassa bloggaajatapahtuma, johon yritän ehtiä osallistumaan. Illaksi on buukattuna myös Armaksen yksivuotissynttärit, joten viikonloppuna ei juuri hukkaminuutteja kertyne. Palataan siis tunnelmiin blogissa, kunhan hulinoiden jälkeen taas arki koittaa.

Nähdäänhän viikonloppuna? :)




from Deko 133 http://ift.tt/1NCYR84
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti