perjantai 29. huhtikuuta 2016

Dreams of Paradise MATKA JATKUU...

Hyvää vappuaattoa tyypit! ♥ Mä aion viettää tänään laatuaikaa äidin kanssa ja lähdetään tuota pikaa huristelemaan kohti kylpylää. Ihanaa pientä hemmottelua siis luvassa! Illalla suuntaan kohti tanssilavaa (viime kerrasta onkin jo liian pitkä aika!!) Toivottavasti teillä on ihana, juuri oman näköisenne vappu. :-)

to
to2
to9

Toinen kokonainen reissupäivä lähti käyntiin osallistumalla oppitunneille koulussa. Kävin kahdella eri saksan tunnilla ja oli kyllä jännää nähdä, miten saksalaiset itse opettelevat äidinkieltään ja miten se eroaa siitä saksanopetuksesta, mitä olen itse koulussa saanut. Aamutuntien jälkeen musaryhmä esiintyi ja meitsi kuvasi ahkerasti konserttia ihan jokaisesta mahdollisesta kuvakulmasta. ;) Esiintymisen jälkeen nautittiin koululla lounasta ja ajettiin läheiselle suolakaivokselle. Kaivos oli ainakin itselleni todella positiivinen yllätys. Paikka oli paljon hauskempi ja mielenkiintoisempi kuin olisin osannut etukäteen kuvitella. Reissuun sisältyi mm. hurjan jyrkkiä mutkia kuorma-auton(?) lavalla, valoshow ja upea kristallihuone.

to3
to5
to4

Illaksi palasimme takaisin koululle yhteiseen illanviettoon, johon koko Suomiporukka sekä isäntäperheet osallistuivat. Sekä saksalaiset että suomalaiset esittivät omaa ohjelmistoaan, syötiin, juteltiin ja vähän tanssahdeltiinkin. Oli hauskaa tutustua paremmin uusiin tuttavuuksiin ja viettää iltaa näinkin rennoissa merkeissä koulun tiloissa. Ja ruoan ystävänä en voi väittää, etteikö kattava nyyttäripöytä täynnä ihania herkkuja olisi ollut meikäläisen mieleen.

to6
to7
to8

Näissä merkeissä haluan vielä kerran toivottaa kaikille hyvät vaput, se ois sitten seuraavaksi toukokuu!! ♥from Siru I. http://ift.tt/1N9lJl2
http://ift.tt/1QUkjqj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti