torstai 22. lokakuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla TALLINN OUTFIT

Mikä voisikaan olla kauniimpi paikka kuvailla asukuvia, kuin mielettömän upeat ja henkeäsalpaavan kauniit Tallinnan vanhan kaupungin pikkukujat? Niinpä, ei mikään minun mielestäni. Vaikka oon Tallinnassa käynyt melko paljon, sieltä löytyy aina kaunista kuvailtavaa. Seuraavassa postauksessa olisikin luvassa enemmän paloja Tallinnan kaduilta, nyt sen sijaan vilautan teille ensimmäisen Tallinnan päivän asua!

 mekko H&M / takki Cubus / nilkkurit H&M / tekoturkiskaulus kirppis/Glitter / korut H&M / laukku NewLook

Ostin tuon hurmaavan suloisen pitsimekon viime kevään alennusmyynneistä, ja se on vaan lyhyesti sanottuna täydellinen. Pidempi midi-malli, kaunis pitsikuviointi, pitkät hihat ja värinä hempeä, muttei liian ällösöpö vanha roosa. Parikymppiä maksoin tuosta, ja hetkeäkään en ole katunut. 

Jotkut teistä saattaa muistaa, kuinka tämän syksyn himotuksia listaillessani valkkasin kollaasiin myös kivan camel coatin. Törmäsinkin muutama viikko sitten Cubuksessa täydelliseen aamutakkia muistuttavaan versioon, ja tykästyin päätä pahkaa. Ennen takkien piti olla niin lyhyitä kuin mahdollista, vuosien myötä on oppinut arvostamaan pituutta aivan uudella tavalla :-D Ja hei, pidempi villakangastakki on täydellinen pari pitkille neuletakeille, joita kaupat on pullollaan! Itsellänikin niitä löytyy kaapista muutama kappale, ja nyt ei tarvitse koko talvea pähkäillä minkä takin kanssa niitä voi käyttää vai voiko ollenkaan. Lyhyempien takkien alla neuletakin pitkä helma ei näytä ainakaan mun silmään kovin kivalta. Hehkutin tätä takkia koko Tallinnan viikonlopun niin, että muut alkoivat jo hieman kuittailla asiasta.. Hehhe.

Eilen muuten alkoi hieman tää mun ikuisuuksia kestänyt sairastelu selkiytyä, ja sainkin antibiootit poskiontelotulehdukseen! Eilen terkkarilla mitattiin että mulla oli yhä edelleen kuumetta, ja viimein poskionteloista löytyi jotain poikkeavaa. Nyt vaan toivotaan että antibiootit alkaisi tehota. Tosin nyt on kunnon sumplimiset antibioottien, nenäsumutteiden, rautavalmisteiden ja kaiken muun kanssa. Monet tämän hetkisistä lääkkeistä heikentävät toistensa vaikutuksia, eikä niitä saa ottaa samaan aikaan. Moneen myös liittyy tiettyjä raaka-aineita/valmisteita, joita tulisi vältellä muutama tunti ennen ja jälkeen valmisteen ottoa. Oon ihan pulassa näiden kanssa!!! :D En ois uskonut tämän olevan näin vaikeaa. Lisäksi tänään sain mahdollisesti jonkin näistä seurauksena pari tuntia kestävän järkyttävän mahakivun, jollaista en oo koskaan kokenut. Makasin vaan sängyssä pystymättä tekemään mitään, ja järkyttävän vihlomisen takia teki lähinnä mieli vaan itkeä. Mutta nyt oon taas elävien kirjoissa :')

Mitä tykkäätte asusta? Entäpä Tallinnan kauniista kujista?


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1W7vXpx
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti