torstai 29. lokakuuta 2015

Isyyspakkaus Time Is Running Out

Kaupallinen yhteistyö: Novelle

Elämää kannattaa nauttia ahnein kulauksin, eikä jättää muuten vain kulumaan. Joka päivä näyttää vähän erilaiselta, kun siihen oikein asennoituu. Juuri tästä asenteesta on kyse Novellen Elämän janoon -haasteessa. Se vie monenlaisiin paikkoihin ja yllättää uudenlaisilla sisällöillä – kuten vaikkapa tällä.

Time is running out banner.png

Tai yllättää, ketä yllättää.

Olen kyllä laulanut paljon ja monessa paikassa, mutta blogiin en ole tehnyt yhtään laulupostausta. Nyt Novelle haastoi minut tekemään blogiin jotain musiikkiin liittyvää, ja tartuin haasteeseen. Tarkemmin sanottuna lupasin tehdä musiikkivideon.

Lisäsin vielä haastetta ja päätin, että musiikkivideolla ei ole mukana yhtään instrumenttia. Ja tällainen siitä sitten tuli!

Alkuintron kappalevalintoja inspiroivat tämä, tämä ja tämä.

Ei voi sanoa muuta kuin että iso kiitos Novellelle tämän syksyn haasteista! Lypsyvideo, tanssitunti, Elsa-mekko ja nyt tämä musiikkivideo olivat varmasti työläämpiä kuin kaikki muut syksyn postaukseni yhteensä, mutta tulin kuitenkin saaneeksi aikaan monta asiaa, joita ei olisi tullut muuten tehtyä!

Vaikka nämä neljä postausta veivät aikaa, ne lämmittävät mieltä vielä pitkään.

Elämän janoa parhaimmillaan!

* * *

Käypä vielä katsomassa Novellen sivuilla, minkälaisiin tempauksiin toiset elämänjanoiset bloggarit on haastettu!from Isyyspakkaus http://ift.tt/1Ncl3JA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti