keskiviikko 28. lokakuuta 2015

ZigiZtyle New York, Metallic Mush ja Ce-less-tial Is More ne yhteen soppii

Kolme kärpästä yhdellä iskulla. Sain mahdutettua kolme uutukaista samoihin lakkauksiin ja jokainen niistä on rakkautta, onpa joukossa uusi, upeasti leimaava yksilökin!Haalin muutamia piCture pOlish lakkoja Cesarsilta ja yksi niistä oli New York. Onhan se vaan kaunis, murrettu tummahko roosa hopeisilla pienillä hiutaleilla varustettuna. New York levittyy yhtä hyvin kuin muutkin PP lakat eikä siistimistä juurikaan tarvita. Kaksi kerrosta peitti täysin, mutta jo yksi kerros antoi lähes peittävän tuloksen, mistä yllätyin kovasti!Kokeilin ensimmäistä kertaa Über Chic leimauslaattoja ja hyvin toimii! Leimasin kuvion laatasta 4-01 ja käytin Über Chicin omaa luottokortin näköistä ohutta ja "joustavaa" scraperia, joka sekin toimi tosi hyvin. Scraper kestää tietääkseni hyvin asetonia ja luulenkin että se jää vakkarikäyttöön. Aiemmin olen käyttänyt jotain vanhoja kantiskortteja jotka menee huonoksi jonkin ajan kuluttua. (Miksihän muuten meinasin koko ajan kirjoittaa "scarper" eikä "scraper", liian vaikea sana!)Leimasin kuvion piCture pOlish Metallic Mush lakalla, joka on nimensä mukaan metallinen foil ja aivan ihanan sävyinen, tuollainen haalean ruusukullan, valkokullan ja samppanjan sekoitus. Paljon haaleampi ja kylmemmän sävyinen kuin esim. Essien Penny Talk. Uniikki mun kokoelmissa <3 Lakka peittää YHDELLÄ kerroksella, joten se on täydellinen leimauslakka. Ei tullut myöskään reikiä kuvioon ja leimasi todella ohuetkin viivat mainiosti.

OPI Ce-less-tial Is More kuuluu uuteen Starlight-kokoelmaan ja iskin siihen silmäni heti, kun näin sen livenä CesarsShopissa. Vau! Lakka tuntuu tekstuurilakalta, mutta se on luokiteltu glitteriksi ja glitteriä onkin todella runsaasti :) Sävyltään CIM on samaa luokkaa Metallic Mushin kanssa eli haalea ruusukulta / samppanja / valkokulta. Seassa on erikokoisia pieniä glittereitä sekä hieman suurempaa hologlitteriä tai ns. iridescent glitteriä, joka tekee lakasta hyvinkin uniikin ainakin omassa kokoelmassani. Lakka on hieman paksua, mutta silti helppo levittää ja peittää 2 kerroksella. Jätin päällyslakan laittamatta tähän ja pinnasta tuli kivan tekstuurinen.
Näitä käytin:


Aluslakka ja leimasin on saatu blogin kautta CesarsShopista ja muut lakat ja leimaustarvikkeet olen itse ostanut. Lakat ovat tällä hetkellä loppu varastosta, mutta kannattaa kurkkia milloin niitä tulee lisää. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Mitäs tykkäsitte lakoista ja kynsistä?from ZigiZtyle http://ift.tt/1N9Wrkw
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti