keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Aleksiinan FALL SHOPPING HAUL

Ajattelin aluksi omistaa tämän postauksen vain Pariisista tekemilleni ostoksille, mutta otin kuviin mukaan myös muutaman muun hankinnan. Tänä syksynä olenkin tehnyt kohtuullisen paljon hyviä löytöjä, tosin täydellinen syys-/talvitakki on vielä hakusessa!

lokakuu35

lokakuu28

lokakuu29

Ensimmäisenä esittelyssä on tämä asupostauksessa vilahtanut Ted Bakerin ihanuus. Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut sijoittavani uuteen, laadukkaaseen lompakkoon ja Ted Baker oli valikoitunut merkiksi. Pariisissa vierailimme yhtenä päivänä outlet-kylässä ja päätimmekin piipahtaa nopeasti Ted Bakerin myymälässä. Vaikka minulla oli ollut mielessä aika erilainen lompakonmalli, niin tämän nähdessäni viimeisenä kappaleena rakastuin silmänräpäyksessä! Lompakon mukana minulla kulkeekin aina muisto Pariisin matkasta.

lokakuu31

Harmaameleerattu neulemekko löytyi Bershkasta. Tästä on tulossa pian asukuviakin, joissa mekko näkyy paremmin.

lokakuu32

Pooloja ei voi olla koskaan liikaa, eihän? Niitä on ainakin hamstrattu tänä syksynä talven varalle. Musta yksilö on BikBokista ja beige Forever 21:sta.

lokakuu33

Tiesin, että minun oli pakko saada nämä nilkkurit, kun näin ne Bershkan kenkäosastolla. Olisin voinut tyhjentää vaikka koko kyseisen kaupan, jos vain budjetti olisi antanut periksi.

lokakuu30

Ruusukullan väriset puhelimenkuoret H&M:stä. Näiden myötä olen alkanut haaveilla myös samanvärisestä kellosta...

lokakuu37

Ostoksia on tullut tehtyä lisäksi kosmetiikassa ja urheiluvaatteissa. Sephorasta mukaan tarttui vain pieniä juttuja: pari matkakokoista, näppärää käsidesiä ja vaniljainen käsirasva. Kaikki niin herkullisen tuoksuisia! Uudet treenivaatteet taas tuovat lisäenergiaa urheilemiseen. Alan nyt vasta olemaan terve itsepäisen flunssan jälkeen, joten treenaamista onkin jo ikävöity. Housut ovat Gina Tricotista, urheilurintsikat Stadiumista ja Forever 21:sta.

-Aleksiina

from Aleksiinan http://ift.tt/1jRUeza
http://ift.tt/1GAghDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti