keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Deko 133 Kalenteri 2016

Halusinpahan tehdä mustavalkoisen sisustuskalenterin vuodelle 2016. Sellaisen, joka voisi olla koko vuoden työhuoneessa tai muualla esillä, sulautuen sisustukseen. Skandinaavisen ja modernin. Sellaisen, joka ei heti näyttäisi kalenterilta vaan ensikatsomalta joltain muulta. Sellaisen, jota ei heti samanlaista vastaan tulisi. Mielestäni onnistuin. Ideanahan tässä on se, että kuukaudet on kuvattu pystyriveittäin. Viikot on jaksotettu seitsemään pallon pompseiksi ja pyhäpäivät on merkattu rasteilla. Merkintöjä tähän ei ole tarkoitus tehdä, vaan kalenteri hahmottaa koko vuotta luovalla tavalla.

Kalenteri on A4-kokoinen. Se on painettu 350 g/m² -vahvuiselle offset-kartongille, jossa on karhea mattapinta. Siis samanlaiselle vahvalle kartongille kuin kortitkin. Sellainen tenkkapoo kuitenkin itselleni iski, etten osaa valita, kummanko version laitan vuodenvaihteen jälkeen esille, mustan vai valkoisen. Ehkä näitä voisi vaihdella vuorotellen. :)

Kalenterit saapuivat eilen ja hyökkäsin heti kuvailemaan niitä iltapäivän viimeisessä valossa. Illalla naputtelin ne myös verkkokauppaan, joten jos haluat tilata tällaisen itsellesikin, homma hoituu täällä.

Hymyjä!
from Deko 133 http://ift.tt/1k9fHmz
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti