lauantai 31. lokakuuta 2015

Sadepisaroita Niittykukkasilla DATENIGHT

Maanantaina sain nauttia ihanan Roosan seurasta, kun päätettiin suunnata testaamaan Joensuuhun ilmestynyttä uutta ravintolaa, Fobiaa. Ei oltu hetkeen saatu aikatauluja passaamaan yhteen Roosan kanssa, joten oli ihana päästä viimein höpöttelemään kunnolla hyvän ruoan ääressä! 

Ennen Fobiaan menoa napsittiin vielä asuistamme kuvat keskustassa. Pimeys luo omat haasteensa kuviin, ja täytyy myöntää, ettei blogissa ole lähes laisinkaan hämärän tai pimeän aikaan otettuja kuvia näkynyt. Ei sillä, ei sellaisia kuvia ole tullut otettuakaan! :D Koen kuvaustaitoni vielä hiukkasen alkeellisiksi vaikeaa kikkailua varten, mutta yhdessä Roosan kanssa ja erilaisia asetuksia testaamalla saatiin muutamat kivat kuvat aikaan! Jos jollakin on hyviä vinkkejä pimeällä kuvailua varten, niin niitä otetaan avosylin vastaan :)

poolo Stradivarius / viitta Reserved / laukku Stradivarius / housut GinaTricot / saappaat DinSko/ korut H&M

Tällä kertaa päälle valikoitui monia Tallinnan reissulta löytyneitä vaatteita. Ulkona oli vielä sen verran lämmin, että tarkenin lyhyet matkat pitkähihaisen poolon ja lämpimän viitan yhdistelmällä! Pidempiä aikoja en kyllä silti enää noissa tamineissa ulkona huitelisi :'D Valkoisen ja beigen yhdistelmään lisäsin viininpunaisia asusteita, ja lopputuloksesta tuli omaan silmään kivan raikas ja syksyinen. Kaivelin viimeksi Kuhmossa käydessäni ikivanhat saappaat varastosta, ja onpas ne taas kivat!

Kauppakeskus Isossa Myyssä sijaitseva ravintola Fobia oli meille molemmille oikein positiivinen yllätys. Annokset olivat hinnoiltaan kilpailukykyisiä sekä maukkaita! Valikoin lautaselleni kasvisburgerin bataattiranskisten kera Roosan päätyessä kanaburgeriin bataattiranskiksilla. Molempien annokset olivat kyllä nappivalintoja, varsinkin bataattiranskikset saa täältä ison sydämen! Jälkkäriksi otettiin mutakakut, ja vaikka aluksi katselin annoksen pientä kokoa niin oli kyllä sen verran tuhtia evästä etten olisi enempää saanut napaani ahdettua! :'D

Ravintola oli kyllä yksityiskohtia myöten mun mieleen. Kaunis ja persoonallinen sisustus, ystävälliset tarjoilijat, sopiva rauhallisuus kauppakeskuksesta huolimatta! Ei kuulunut häly ja meteli ravintolaan, jossa taisikin äänet johtua enimmäkseen meidän naureskelusta :')

Joko joku teistä on ehtinyt testaamaan Fobiaa? :)


from Sadepisaroita niitynkukkasilla http://ift.tt/1it6pkh
http://ift.tt/1cNHAMY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti