lauantai 31. lokakuuta 2015

Tea Marika breakfast

Hyvää halloweenia kaikille, nyt kun muistan toivottaa! Eilen saavuin tänne Tampereelle, missä siis yövyin Pinjan luona. Käytiin illalla kaupungilla ostamassa mm. värilliset piilolinssit huvitteluksi. Mitä kävikään? Kumpikaan meistä ei ole koskaan käyttänyt piilareita aiemmin, joten sählättiin tosi kauan, kunnes saatiin yhdet linssit silmään ja sitten hirveä kamppailu pois ottamisesta. Huhhuh. Tarviin tosiaan harjoittelua. Käytiin myös iltakahveilla Pala Caféssa, minkä jälkeen mentiin isommalla porukalla leffaan. Paranormal activity 5 oli huomattavasti aiempia parempi. Tähän oli selkeästi panostettu enemmän ja ainakin mä säikähtelin vähän väliä.
Leffan jälkeen saatiin idea Pinjan ja Teemun kanssa lähteä kiertelemään hylättyjä paikkoja ja vierailtiin vanhassa ruttosairaalassa. Oli aika hurjaa, etenkin kun sisällä kuuluu epämääräistä vihellystä, hrrr....

PinjaPinjaPinja

Nyt aamulla painajaisista toivuttuani meikkasin, ja alettiin laittaa aamiaista Pinjan reseptillä. Kokattiin siis proteiinipannareita (kananmunan valkuaista, banaania, heraa jne.), joista tuli tosi täyttäviä ja herkullisia, nam! Seuraavaksi uusille kaffeille ystäväni ystävän kera.

Pinja
Kissat on ihania, mutta kohtasin haasteita meikatessa, kun Pai (kuvassa) ja Rasmus hyppivät ympärillä.

PinjaPinjaPinjaPinja
Täydellinen pannukakku! :3

Pinja

Koristeltiin herkku hunajalla ja marjoilla ja nautittiin upea aamupala / brunssi.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1SeeHte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti