perjantai 7. elokuuta 2015

Tea Marika in estonia

Me menimme, me tulimme. Nyt kirjottelen jo kotoa, mutta kerronpas vähän Viron matkasta yleensä. Weekendit ansaitsee ihan omat postauksensa. Oltiin maissa Virossa jo ennen yhtä ja oltiin heti ongelmissa liikenteen kanssa. Kellään ei fiksusti ollut karttaa - - niiku ihan oikeesti nyt - - ja suunnisteltiin vaistonvaraisesti. Lopulta päädyttiin jonkun kaupan edustalle ja puistoon, mistä hommasin meille Tallinnan kartan. Olin ilmeisesti myös ainoa, joka ymmärsi siitä jotain ja luinkin kuskille takapenkiltä ohjeita. Ehdittiin käydä kahdessa kauppakeskuksessa etsimässä asuja Weekendiin, mutta eipäs löydetty. Miksei tuolla myydä olleenkaan muuta kostyymitavaraa kuin hattuja? Outoa.

VirossaVirossaVirossaVirossaVirossa

Tehtiin matkan varrella välipysähdykset vessataukojen takia ja lopulta saavuttiin Pärnuun. Ekana etsittiin parkkipaikka ja sitten mentiin ihastelemaan rantamaisemaa. Vaihdettiin festarikamoihin ja chillailtiin matalassa vedessä jo alkaneen tapahtumamusiikin tahtiin. Alueelle mentiin vasta seitsemän jälkeen.

VirossaVirossaVirossa

Mun mielestä Virossa on tosi kaunista ja vaikka maantieteellisesti asiat on aika samalla tavalla kuin Suomessa, on maassa jotain eksoottistakin. Kuunneltiin koko menomatka mun soittolistaa ja takastulomatka nukuttiin. Siis kaikki paitsi kuski tietenkin. Nyt kun mietin, me oltaisiin voitu ostaa hotellista edullisesti huone, koska kaikki viisi ihmistä nukuttiin samassa pienessä autossa. Ainakin mä heräsin törkeässä hiessä ja sen jälkeen en saanutkaan unta. Kello oli tuolloin neljän pintaan ja edessä oli kolme tuntia odottelua ennen matkaan lähtöä. Ensi kerralla fiksummin! Itse laivamatka sujui leppoisasti osan nukkuessa ja mun reissaillessa vaihtamassa vaatteita. Sekoitettiin nimittäin vähän kamojamme tyttöjen kesken, hups.

from TEA MARIKA http://ift.tt/1MeQ6EN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti