keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Miss Joy CHRISTMAS EVE -16

Heippa pitästä aikaa! Mahat täynnä kinkkua ja lahjat otettu testaukseen, vai ? :) Täällä ainakin on pikkuhiljaa saatu sulateltua jouluruoka ähkyä ja palailtu normaaliin arkeen. Joulunpyhät meni taas hurjaa vauhtia ohi kun vapaapäiviä kertyi huimat kaksi :D Maanantaina oli tosiaan jo tämän neidin ensimmäinen työpäivä joulun jälkeen, joten lomailu jäi aika vähäiseksi. Onneksi nyt viikolla olen saanyt viettää pari vapaata ennen vuoden vaihtumista ja uusia tuulia! Mutta sitä ennen mennäänpäs ensin kurkkaamaan meidän jouluaaton ja pyhien viettoa!

christmas_eve

christmas_eve4

christmas_eve2

christmas_eve8

Tämä koko joulunaika on ollut aikalailla yhtä hulinaa meille, kun ollaan juostu ja kyläilty paikasta toiseen :) Aattoaamu vietettiin poikaystävän kanssa heidän mökillään, missä herkuteltiin perinteisesti joulupuurolla ja katsastettiin telkkarista perinteinen joulupukin kuumalinja ja joululeffat. Iltapäivästä taasen suunnattiin minun perheeni luokse viettämään aattoiltaa ja herkuttelemaan jouluruoilla Muuten meidän joulu meni aika rauhallisissa merkeissä, joulufiilis saavutti oman mielen vasta oikeastaan aattoaamuna kun edellinen päivä kului vielä töissä. Muuten meidän jouluun kuului yhdessäoloa, lautapelien pelailua, herkuttelua ja ulkoilua.

christmas_eve3

christmas_eve6

christmas_eve7

christmas_eve5

Tänäkin vuonna olin näköjään ollut kilttinä kun pukki oli kiikuttanut mullekkin muutaman paketin kuusen alle, hih! Lahjaksi tuli kaikkea tarpeellista ja sellaista mitä olinkin toivonut. Katsotaan saanko väsättyä teille jonkunlaista lahjapostausta kasaan näiden kiireiden keskeltä, vai kuinka moni olisi innokas näkemään mitä kuusen alta löytyikään ? :) Oli myös ihana nähdä muiden ilmeet ja nappiin osuneet lahjahankinnat niin poikaystävälle kuin porukoille. Ja tietenkin tuon yhden karvapallon riemu kun jokainen paketti oli yhtä iloa repiä auki, hah :D Meidän neiti sai nimittäin kauhean kasan lahjoja, siis täh!

Millaisissa tunnelmissa teidän jouluaattonne sujui ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2hoqOa0
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti