maanantai 19. joulukuuta 2016

Miss Joy PIENIÄ SUURIA MUUTOKSIA

Moikka pitkästä aikaa! Mun on ollut tarkoitus tulla julkaisemaan teille tämä postaus jo viikkoja sitten, mutta mä en vain ole saanut aikaiseksi tulla koneelle. Pahoittelut siis blogitauosta! Mutta olisi ehkä aika täällä blogissakin informoida meidän pienistä tulevista elämänmuutoksista. Ja ei, meille ei ole tulossa vauvaa jos joku niin kerkesi jo luulla :D Nimittäin mä sain koulupaikan, musta tulee terveydenhoitaja! Jee! Mutta se koulupaikka sijaitsee Mikkelissä, eli siinä sitä muutosta sitten! 

kukat

Vajaa kuukausi sitten kun tieto koulupaikasta tuli, en riemuinnut siitä ihan näin innolla :D Alkuun oli tosiaan pieni järkytys tämä Mikkeli, nimittäin tottakai Kuopio koulupaikkana olisi ollut ykkönen. Silloin parin viikon ajan ajatusta sulatelleena otin koulupaikan vastaan ja kova kämpän etsintä Mikkelistä oli siis alkanut. Muutamme tosiaan heti vuodenvaihteen jälkeen Mikkeliin koko perheen voimin, siis poikaystävän ja Hillan kera! :) Vielä ei ole tullut sitä romahdusta kun oikeasti tulee älyäämään tämän kaiken, että pitäisi lähteä vieraalle paikkakunnalle opiskelemaan eikä sieltä tunne ketään eikä koko paikkaa tunne ollenkaan. Ainut havainto Mikkelistä on se, kun Helsinkiin päin ajaessa pyyhkäistään vain Mikkelin ABC:n ohi, hah :D Mutta odotetaan vain sitä hetkeä kun kaikki karut faktat iskevät päin naamaa ja tulee se kauhea paniikki ja älyäminen että tässä ollaan muuttamassa toiselle paikkakunnalle, oivoi :D

Tämän kaiken hässäkän keskellä on tullut siis mietittyä koulupaikkaa, muuttoa, joulukiireitä ja siihen päälle vielä on huolehdittu meidän uudesta perheenjäsenestä ♥ Stressitaso alkaa varmaan olemaan huipussaan, nimittäin koulu alkaa Mikkelissä toinen päivä tammikuuta ja tieto, että saatiin sieltä kämppä tuli viime viikolla ja muutto on siis todella lähellä! Voinkin näin etukäteen jo pahoitella todennäköisesti blogin tulevaa hiljaisuutta, sillä yksinkertaisesti mulla ei riitä tunnit vuorokaudessa ja tällä hetkellä on muutakin isompaa stressattavaa kuin blogi. Toivotaan kuitenkin, että saan Mikkelissä asiat rullaamaan mahdollisimman nopeasti, että pääsen tänne teille päivittelemään uutisia "uudesta elämästä" :D Voin sanoa, että ikinä ei ole jännittänyt tai pelottanut näin paljoa tuleva vuosi, hui! Toivottakaa mulle tsemppiä muuttoon ja näihin muutoksiin, sitä mä tulen tarvitsemaa!
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2hYJEJA
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti