maanantai 19. joulukuuta 2016

Deko 133 Raksalla tapahtuu - mökin runko pystytetty

Kylläpä oli mukava kurvata tänään töiden jälkeen tontille, kun vastassa oli tämä näky. ♥ Mökin runko on noussut tohinalla, sillä raksatiimi tuli aloittelemaan sitä eilen. Nämä puhelinräpsyt on otettu tänään iltapäivällä, jonka jälkeen näkymä on edennyt entisestään.

Huomenna on suunnitelmissa tehdä aluskate valmiiksi ja aloitella seinien villoittamista. Huh, tässä on nyt kyllä saatu kunnon konkretiaryöppy! Kun on alkuvuodesta lähtien suunnitellut, suunnitellut ja suunnitellut, on tosi huojentavaa nähdä runko tässä vaiheessa. Kahden miehen tiimi ahkeroi mökin parissa tämän ja ensi viikon. Sen jälkeen pitävät pienen tauon, jonka aikana hoidamme itse muun muassa LVI-töiden välivaiheen kuntoon.

Parasta näissä ensimmäisissä hetkissä on seistä tulevien ikkunoiden kohdalla maisemia katsellen, mittailla askeleilla seinien etäisyyksiä ja pyöriä tilassa ihmetellen. Alemman kuvaparin vasemmanpuoleisessa otoksessa on yksi järvellepäin tulevista isoista ikkuna-aukoista, joita mökkiin tulee kolmin kappalein.


Kyllähän minä osasin odottaa jo sitä tunnetta, kun voi astua ensimmäistä kertaa "sisälle" ja kokea tilan todellisena... Mutta jälleen kerran se pääsi yllättämään, kuinka huikea tuo tunne on! Hyvä työkaverini oli raksalla mukana käymässä - tuntui, etten osannut keskustella hänenkään kanssaan, sillä olin niin häkeltynyt mökin hahmottumisesta. Onneksi hän pystyi samaistumaan fiilikseen, sillä raksailevat itse samassa tahdissa tuplaten isompaa mökkiä.

Fiuf, täälläpä sitä siis sulatellaan etenemistä. Meikäläisellä alkoi kaiken lisäksi tänään joululoma, jonka kruunuksi löysin yhdestä oppilaiden kiikuttamista paketeista aivan järjettömän ihanat villasukat. ♥ Eipä voisi loma paremmin alkaa!

Erinomaista jouluviikkoa!
from Deko 133 http://ift.tt/2hjDTls
http://ift.tt/1FmgaEW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti