torstai 22. joulukuuta 2016

Riikka K WHAT THE DAMN HELL

Nämä kuvat on otettu viikko sitten?? Kahdessa päivässä kaikki talvisuus vain katosi. PUFF sateen mukana tummiksi lätäköiksi pitkin maita ja mantuja. Kyllä tässä mun optimistisuutta hieman koetellaan :-D I know I know, joka blogissa ja keskustelussa sama aihe, mutta kyllähän tuo ilma on mielenpäällä.  

winter

Takki 2nd hand/ Neule Tiger of Sweden / Housut Cubus / Kengät Vamos

Talvi kopio
winter-3
winter-2
talvi

No, ei tässä sentään Grinchiksi olla muututtu! Ilmasta viis, ihanaa saada olla vapaalla ja perheen kesken. Sehän on se tärkein juttu. Mulla alkoi tänään neljän (!!!!) päivän vapaat, ja tänään aloitin ensimmäisen niistä siivoamalla. Kuulostaa tyhmältä, mutta on leppoisaa aloittaa päivä saamalla jotain aikaiseksi ja sitten istua kahvikupin kanssa sohvalle rentoutumaan.

HAHA ja asiasta kukkaruukkuun - tässä se kahvikuppi kädessä - pistin Netflixistä pyörimään 2000-luvun helmen.............ANNA PALAA! Muistatteko sen cheerleader-leffan? Hahaha, vitsit millaisia trendejä silloin on ollut. Ja osa niistä trendeistä on vallannut markkinoita taas viime aikoina. Onneksi menneiden vuosien trendit kuitenkin muuttavat jollain tapaa muotoaan uudelleen palattuaan. ONNEKSI. 


from R - Riikka K http://ift.tt/2i4wcAo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti