torstai 15. joulukuuta 2016

Riikka K RIEMU


Riemu.

Se voi syntyä niin monesta eri asiasta. Tällä hetkellä mua riemastuttaa joululoma koulusta. Mua riemastuttaa hämärät aamut, jotka hiljalleen värjäytyvät pastellinsävyisiksi, kunnes aurinko jo laskeutuukin. Riemastuttaa ystävät, perhe ja rakkaus. Tosin nyt jäin miettimään, kuinka hölmön kuuloinen sana riemu on. 

Riemu-2
Riemu-7
Riemu
Riemu-3

Takki Marella / Neule Millan / Farkut Cubus / Kengät Vamos / Laukku Céline

Riemu-5
Riemu-6

Kuvat - Milla

Eniten kuitenkin riemastuttaa tuleva vuosi ja puhdas pöytä. Mikä siinä oikein on, että tietyt asiat ja asenteet voi muuttaa vasta "ensi vuonna"? Kai se johtuu siitä, että vuoden päättyminen merkitsee myös muidenkin asioiden päättymistä. Voi lakaista viime vuoden stressin maton alle ja tsempata lujempaa, että seuraavasta vuodesta tulee parempi. 

En tarkoita sitä, että vuosi 2016 olisi ollut eritysihuono - en missään nimessä! Mielettömän hienoja juttuja on mahtunut mukaan, ihan älyttömiä! Voin myös aidosti sanoa kehittyneeni ihmisenä. Tunnen iloa ja kiitollisuutta useimmista asioista tältä vuodelta. Viime vuosi on kuitenkin sisältänyt jossain määrin ahdistusta ja stressiä. Sellaisista asioista, joista tietää, että ne voisi välttää toimimalla fiksummin ja paremmin. Arki ei aina ole fiksua ja paremmuuden tavoittelua, mutta mielelläni tekisin sellaisia valintoja, jotka tuovat turvaa ja vähentävät stressiä. 

Riemastuttaa ajatus, että ensi vuosi on ihan kohta. Ensi vuonna mennään eteenpäin taas pikkuisen paremmin. Totean lempein mielin. from R - Riikka K http://ift.tt/2gEqTWv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti