maanantai 5. joulukuuta 2016

Miss Joy MEILLE TULI JOULU

Moikka Mun piti tulla jo eilen postailemaan teille toisen adventin kunniaksi meidän joulu kodista, mutta päivä hurahti töissä ja ilta salilla sekä oman murun kainalossa joten tietokoneelle ei jäänyt aikaa. Mutta hei, meille tuli viimeinkin joulu kotiin viime viikolla Joulufiilis oli jotenkin vähän hukassa hetken aikaa, joten päätin että nostatetaan sitä vähän kodin joulukoristuksella. Nyt meiltä löytyy jouluvalot, tontut ja karamellit esiltä :)

tontut

kynttilä

joulu

Joulunaika on muutenkin niin lyhyt, että kyllä joulukuun alku on oikea aika laittaa koristeet esille! Vai mitä te tuumitte? Saapahan nauttia jouluisesta ilmeestä hieman pidempään Mysteerinä tosin on meidän kuusen koristeet. Niitä ei kertakaikkisesta löydy mistään! On tutkittu varasto, koti ja porukoiden kodit, ja ei mitään jälkeä meidän kuusenkoristeista. Mä olisin niin halunnut sirotella ne joulukuusen pallot ympäri meidän kämppää mutta pahahan niitä on laittaa kun ei niitä löydy, murr.

joulutähti

tontut2

pallovalot

Kamala miten hurjaa vauhtia joulu alkaakaan lähestymään. Joulukortit ovat vielä ihan vaiheessa, tai oikeastaan tarvikkkeet ovat vielä kaupassa ja suunnittelu alkumetreillä :D Joululahjoja ei paljoa ole kerennyt miettimään, saatika hankkimaan. Pitäisikö reipastua ja alkaa hoitamaan tätä joulun pakollista to do -listaa ? Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa uutta viikkoa, tämä tyttö taitaa nyt keittää kupillisen kahvia, riehua vähän meidän neidin kanssa ja suunnata sitten töihin

Joko teiltä löytyy joulukoristeet ? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh


from MISS JOY http://ift.tt/2gsRB53
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti