keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Miss Joy UUSIN LAUKKUTULOKAS

Moikkamoi! ♥ Siis voihan ärrinpurrin kun flunssan meinaa pukata. Viime yö oli yhtä tuskaa kaamean kurkkukivun, päänsäryn ja tukkoisuuden takia, yyh. Oon onnistuneesti välttänyt koko talven ajan flunssat ja taudit, mutta ei kai niitä voi ikuisuutta pakoilla, vai :D no toivotaan että tämä menee ohi vain pienellä nuhan poikasella! Kuinkas moni siellä ruudun takana on jo kotiuttanut tämän ihanan kevät flunssan? :D

mklaukku
mklaukku1

Virallisena postauksen aiheena kylläkin oli mun uusin laukkutulokas, nimittäin MK :n Jet Set olkalaukku :) Tämä oli synttärilahja rakkaalta jonka tosin itse valkkailin ja taisin tilatakin :D En sanois itteeni mitenkään laukkufriikiksi mutta tykkään panostaa kestäviin ja monikäyttöisiin laukkuihin :) Esimerkiksi jokunen vuosi sitten ostettu Longchampin laukku on edelleen loistokunnossa ja yksi lemppareista! Tällä hetkellä mulla oli siis tarvetta pikkuisemmalle laukulle. En oo niitä ihmisiä, jotka kantaa aina puoli omaisuuttaan mukana ( tosin silloin tällöin kylläkin :D ) joten pienempi,  kätevästi olalla kulkeva laukku oli mitä mieluisin vaihtoehto! Tykkään myös, että laukkua on ns. helppo kantaa eli tämänhän saa kätevästi olan yli ilman että sitä tarvitsee koko ajan kädessä roikottaa :)

mklaukku2
mklaukku3


Pohdiskelin pitkään tämän ruskean ja mustan väliltä. Lopulta päädyin kuitenkin tähän, kun mustia pikkulaukkuja jo löytyykin. Ja onhan tässä myös kiva kuosi! 

Miltäs mun uusin laukkutulokas näyttää teidän silmäänne? Suositteko te mieluummin isoja vai pienempiä laukkuja?
PicMonkey Collagepmopp


from MISS JOY http://ift.tt/1SfMSEZ
http://ift.tt/1IvnVNt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti