sunnuntai 4. lokakuuta 2015

ZigiZtyle "Oh Deer!", Marimekko Hoosi

Bongasin yks päivä Marimekon Hoosi-mekon, jossa oli niin kiva mustavalkoinen kuvio, että oli ihan pakko saada se kynsille. Viimevuotiset Marimekko-kynnet ovat olleet yhdet lemppareistani, joten oli jo aikakin tehdä uudet printtikynnet.




Lakkasin nimettömiin ensin 2 kerrosta Ginan valkoista ja yhden kerroksen pikakuivattajaa. Sen jälkeen maalasin kuviot mustalla ja valkoisella RaPaint akryylimaalilla (kuvassa näkyy myös sävy Metallic Brown). Kokeilin näitä maaleja ensimmäistä kertaa ja hyvin toimivat. Ainut vaan, että purkista on hieman hankala annostella väriä, koska kyseessä ei ole tuubi vaan tosiaan lasinen purkki. Otin maalia purkeista swatchtikun avulla muovialustalle (kermaviilipurkin/rahkapurkin muovikannelle, kuten aina teen akryylimaalien kanssa).


Picture Polishilta on tullut äskettäin uusia koristelusiveltimiä sekä vesimarmorointityökalu. Maalasin kuviot PP siveltimellä nro 10, joka on siveltimistä ohuin. Se sopii hyvin juuri tällaiseen tarkempaan maalailuun.



Siveltimen mukana tulee myös korkki, ihan parasta! Inhoan yli kaiken sitä, etteivät siveltimien kirkkaat muovisuojat pysy hyvin paikoillaan, jolloin ne hukkuvat helposti ja ne saattavat myös mennä välillä rikki koska ovat niin ohuita.



Tuo karamellin/kamelin/sinapin sävyinen creme on Color Club Oh Deer! Nimi on niiiin huippu :D Lakka kuuluu uuteen Cabin Fever -kokoelmaan, joka on cremejä pullollaan, me likey. Oh Deer! on ihanan kermainen, levittyy kuin unelma ja peittää 2 kerroksella. Tästä sävystä ei ehkä kaikki tykkää, mutta itse olen ihan hulluna juuri tällaisiin kamelin ja sinapin sekoituksiin.

Pikkurillissä on 1 kerros A England Camelot -lakkaa, joka on täydellinen musta creme ja suosikkini mustista lakoista tällä hetkellä. Täydellinen koostumus, levittyvyys ja peittävyys, mitä muuta voisi toivoa?


Näitä käytin:

Color Club ja A England lakkoja sekä RaPaint akryylimaaleja ja Picture Polish siveltimiä voi ostaa CesarsShopista, josta postauksen tuotteet on saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Mitäs pidätte näistä Marimekko-kynsistä? Onko liian retrot? :)



from ZigiZtyle http://ift.tt/1M5iJ6q
http://ift.tt/1GzIcDW

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti